Magazin

Totul despre cizmele lungi

Publicat: 28 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Totul despre cizmele lungi

Deși ne place totul despre îmbrăcămintea de vară, pur și simplu nu poți învinge moda din sezonul rece.

Deși ne place totul despre îmbrăcămintea de vară, pur și simplu nu poți învinge moda din sezonul rece.

Modelele de ghete dama din piele, cizme lungi sau până la genunchi sunt întotdeauna preferatele femeilor, ceea ce este o veste excelentă, deoarece sunt mult mai ușor de asortat. Indiferent dacă sunt combinate cu fuste, cu un tricot gros și blugi casual, cizmele sunt un plus grozav pentru garderoba oricărei femei și poate înfrumuseța instantaneu orice aspect.

Dacă dorești să investești într-o încălțăminte de bază de toamnă și pe care o vei purta ani de-a rândul, atunci descoperă modelele de cizme lungi pe OneFashionRoom.ro, și optează pentru o pereche atemporală. Ferește-te de culorile și stilurile „de moment” și, în schimb, investește în ceea ce se potrivește garderobei tale. Acestea fiind spuse, versatilitatea nu înseamnă plictisitor; alege de la stilul clasic până la toc subțire și o mulțime de modele colorate.

Un toc mai subțire face din cizmă candidatul perfect pentru încălțămintea de seară. Indiferent dacă ieși la cină cu prietenii, bei cocktailuri în barul tău preferat sau ai o seară elegantă, poți conta pe această pereche de cizme până la genunchi sau lungi.

Când vine vorba de garderobă, ține cont de detalii. Aceeași regulă se aplică și atunci când investești într-o pereche de cizme – optează pentru un stil care va merge cu orice, dar are detalii subtile pentru a le menține interesante.

Dacă dorești să încerci cizmele lungi, dar nu te simți suficient de curajoasă să faci acest lucru cu un toc înalt, atunci să optează pentru o talpă plată, deoarece este o modalitate grozavă de a te simți confortabilă.

Texturile diferite sunt o modalitate excelentă de a investi în cizme care se simt unice. Pielea de este o opțiune atemporală, care poate fi purtată cu orice, de la rochii și fuste de toamnă până la blugi simpli din denim.

Dacă îți place să ieși în evidență, atunci optează pentru cizme cu un imprimeu îndrăzneț. Ceva chic și  atemporal, cum ar fi leopardul sau zebra, nu se demodează niciodată și va adăuga un pic de accent oricărei ținute.

Pe lângă imprimeurile îndrăznețe, există și alte moduri de a fi îndrăzneață cu ținutele tale. Ne plac petrecerile în cizme cu accesorii metalice. Deși s-ar putea să crezi că acest stil ar trebui să fie rezervat doar pentru seară, merg bine și la evenimentele desfășurate pe zi.

Investiția într-o culoare mai deschisă este o modalitate excelentă de a-ți înfrumuseța garderoba de iarnă, care adesea tinde să fie alcătuită dintr-o paletă de culori mai închise. O opțiune nude sau bej poate fi mai fină, mai casual și mai potrivită pentru sezonul mai cald dacă vrei să-ți iei cizmele în primăvară.

Adauga un comentariu