International

Totul despre Grimes, soţia lui Elon Musk. Unde s-a cunoscut cu celebrul inventator şi ce nume are copilul lor

Publicat: 08 sept. 2021
Este cunoscută de unii ca actuala parteneră de viaţă a lui Elon Musk şi de alţii, ca muzician, dar canadianca Grimes sau Claire Elise Boucher este mai mult de atât

Este cunoscută de unii ca actuala parteneră de viaţă a lui Elon Musk şi de alţii, ca muzician, dar canadianca Grimes sau Claire Elise Boucher este mai mult de atât.

Artistă, cântăreaţă şi producătoare, Grimes a debutat în cariera muzicală în anul 2010, când a uimit întreaga lume cu stilul său unic, o combinaţie între stilurile dream pop, R&B, electronic până la hip hop. Cu toate că modul său de a se exprima prin muzică inspiră mister şi, deopotrivă, teroare, Grimes nu şi-a ascuns metodele şi sursele de inspiraţie, chiar dacă unii le-au catalogat ca fiind extreme. Cu toate acestea, artista a atras atenţia, în ultimii ani, nu prin muzică, ci prin relaţia cu unul dintre cei mai importanţi oameni ai planetei la acest moment, Elon Musk.

A învăţat la o şcoală catolică

Analizând prestaţia artistică a lui Grimes şi temele din spatele muzicii sale, poate fi surprinzător faptul că a urmat şcoala catolică. Înainte de a deveni Grimes, ea a fost Claire Elise Boucher, născută şi crescută în Canada.

Religia îmbrăţişată de familia ei a fost cea romano-catolică, fapt ce a condus-o la frecventarea şcolii catolice. Mama ei a fost procuror şi avocat interesat de domeniul artei, iar tatăl său a lucrat în biotehnologie. Posibil că şi de la părinţi Grimes a primit câteva surse de inspiraţie pentru artă să muzicală.

Intimidată din cauza defectului de vorbire

Într-o postare pe Instagram, în aprilie 2020, Grimes le-a comunicat fanilor că a fost agresată pentru trăsăturile ei „ciudate” ale feţei. Iar în unele interviuri a explicat că a suferit şi din cauza defectului ei de vorbire şi că mai mulţi colegi din liceu nu doreau să vorbească cu ea, pentru că li se părea că e supărătoare. În prezent, Grimes îşi îmbrăţişează trăsăturile „ciudate” şi crede că sunt minunate şi o parte din cine este ea acum.

Controlează toate aspectele muzicii sale

Un fapt admirabil despre Grimes este dedicarea cu care aceasta îşi produce muzica. Ea se ocupă de fiecare detaliu care ţine de cariera muzicală. Scrie, produce, editează şi pune la punct fiecare melodie pentru albumele sale.

Într-un interviu documentar cu „The Fader‟, ea a explicat faptul că nu-i place să fie ajutată de producătorii externi: „Nu vreau să fiu interfaţa acestui lucru pe care l-am construit, vreau să fiu eu cea care l-a construit”. Grimes este atât de dedicată când lucrează, încât s-a izolat timp de nouă zile pentru a termina un album.

Şi-a schimbat numele în „c‟

Claire Boucher este, de asemenea, cunoscută sub numele de c Boucher. Pentru cei care nu ştiu, „c‟ este simbolul vitezei luminii. În 2018, ea a anunţat pe Twitter că îşi va schimba numele juridic, după încurajări din partea lui Musk.

Chiar i-a explicat unui fan că numele ei de naştere a fost „pustiul existenţei mele de când am devenit sensibil‟. În postare, ea a adăugat şi că, rareori, îşi spune numele, din cauza defectului ei de vorbire. Prietenii ei o ştiu deja ca fiind „c”.

Nu s-a considerat iniţial o cântăreaţă

Partenera lui Elon Musk a mai spus, în trecut, că nu se considera cântăreaţă. Într-un interviu acordat Rolling Stone, Grimes s-a definit ca fiind „reductivă”. La începutul carierei sale, cântatul a fost o luptă şi s-a concentrat mai mult pe aspectul instrumental al muzicii. Când a avut curaj să cânte pentru prima dată, a fost atunci când o prietenă a avut nevoie de o vocalistă. A făcut-o şi a constatat că nu era groaznică. Apoi a continuat să studieze arta vocală.

Înainte de a face muzică, Grimes a urmat cursurile Universităţii McGill din Montreal, cu specializare în neuroştiinţe şi limba rusă. Într-un interviu pentru NPR, ea a explicat că a luat parte lşi la un program de electroacustică.

L-a cunoscut pe Elon Musk pe Twitter

Fanii au fost şocaţi când Grimes şi Elon Musk şi-au făcut relaţia publică la Gală Met 2018. Cuplul s-a întâlnit prima dată pe Twitter. Grimes făcuse o glumă pe Twitter (2018) cu privire la Rococo şi la experimentul „Roko’ Basilisk‟ – „cel mai înfricoşător experiment de gândire din toate timpurile”. Musk plănuia să facă aceeaşi glumă când şi-a dat seama că Grimes i-a luat-o înainte, în clipul lansat în 2015, „Flesh without Blood/Life în the Vivid Dream‟.

În 2020, cuplul a anunţat că aşteaptă primul copil împreună. Pe 4 mai, Grimes a născut un băiat şi a făcut că internetul să se agite în aşteptarea posibilului nume. Părinţii Elon şi c şi-au numit copilul „X Æ A-Xii‟, pe care-l alintă simplu, „X‟.

Adauga un comentariu