Actualitate

„Trădătorul“ Călin Popescu Tăriceanu a bătut palma cu Ludovic Orban: „Ne-am înțeles pe cele 12 condiții“

Publicat: 22 oct. 2019

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat astăzi, după negocierile cu PNL, că a ajuns la un acord și astfel va susține Guvernul Orban.

„Pot să vă spun că am căzut de acord asupra tuturor celor 12 condiții. (…) Concluzia este că împreună cu colegii mei ne vom prezenta zilele următoare în Biroul Executiv al ALDE. Vom susține ca Biroul să dea votul în favoarea învestiturii dlui Orban în fruntea viitorului Guvern. (…) Vom avea și un acord scris cu PNL. În momentul de față sunt 25 de parlamentari”, a spus Tăriceanu.

„Nu cred că poate să discute cu noi una și cu PRO România altceva. Acest lucru exclude intrarea altor partide la Guvernare. Intrarea altor partide ar bulversa o logică simplă. S-ar transforma dintr-un guvern monocolor într-un guvern în care există mize politice. N u am discutat încă acest lucru. Noi ne-am retras toți oamenii pe care i-am avut în fostul guvern. În momentul de față nu avem reprezentanți în actualul guvern. Nu știu ce va face PNL, înțeleg că vrea să meargă pe depolitizare. Există aceste riscuri, negocierile cu celelalte partide nu s-au încheiat. Singura negociere e cu noi”, a adăugat Tăriceanu.loading...

Adauga un comentariu