Eveniment-Social

Trafic aglomerat în Podu Iloaiei! Şoferii aşteaptă minute întregi în cozi kilometrice – FOTO, VIDEO

Publicat: 03 aug. 2020
Trafic aglomerat în Podu Iloaiei

Trafic aglomerat în această dimineaţă în Podu Iloaiei. Conform declaraţiilor martorilor aflaţi în trafic, cozile sunt uriaşe, iar şoferii aşteaptă minute în şir pentru a înainta câţiva zeci de metri.

Problema nu este una nouă, zona respectivă este cunoscută a fi o zonă ”rosie” pe harta traficului rutier din judeţul Iaşi. Sensul de mers spre municipiul Iaşi este cel care este afectat.

Accident rutier în Sârca

De menţionat este faptul că în zona Sârca a avut loc şi un accident rutier în care a fost implicată o maşină. Cel mai probabil, din neatenţie, un şofer a intrat cu maşina într-un canal. Din fericire, singurele pagube înregistrate au fost de ordin material.

Cum se desfăşoară traficul în acest moment, în municipiul Iaşi

Conform informaţiilor avute, în municipiul Iaşi, traficul rutier se desfăşoară, în mare parte, în condiţii normale. Totuşi, în anumite zone din municipiul traficul se desfăşoară mai greoi. Vorbim de zonele din Bucium, zonele de la intrarea în Păcurari, dar şi zonele în care pe carosabil se desfăşoară anumite lucrări de reparaţie.

Accident rutier cu victime pe Bulevardul Poitiers. Trei autoturisme au fost implicate

Accident rutier în Iași. În coliziunea de pe Bulevardul Poitiers au fost implicate trei autoturisme. Din păcate o persoană a fost rănită. Aceasta a refuzat să fie transportată la spital. Din informațiile pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că, unul dintre șoferi a oprit la semafor iar ceilalți doi nu au mai putut evita coliziunea din cauza vitezei și a nerespectării distanței între autovehicule.

Accident rutier în zona Gării din Iași

În urmă cu câteva minute a avut loc un accident în zona Gării din Iași. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de la Poliția Rutieră. În coliziune au fost implicate două autoturisme. Din fericire nu a fost înregistrată nicio victimă. Se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul de pe autoturismul marca Daewoo Matiz care nu a acordat prioritatea la trecerea de pe un drum secundară pe unul principal. În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit faptul că niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice.

Comentarii
  • „minute in sir „?????In Germania poti sta cu orele pe autosttada sin in UK la orele de varf faci o mila in 10 -15 min.Ambuteiajele si traficul greu nu sa inventat in RO, asa ca nu va mai plangeti

  • Stai ciobane pe autostrada dar nu stai pentru două treceri de pietoni nesemaforizate și abuzate de niște cetățeni care multi nu au nici 4 clase, cu căruțe și cu.politisti zonali care nu intervin pentru fluidizare, așa că merită să ne plângem . Dacă ar fi utilizat creierul de către autorități oriundemin Romania s-ar trai mai bine.

Adauga un comentariu