Local

Tragedie evitată la milimetru! Echipajele medicale au intrat în alertă

Publicat: 13 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie evitată la milimetru Echipajele medicale au intrat în alertă

În cursul zilei de marți, o tragedie a fost aproape de a se întâmpla pe raza localității Lețcani. Atunci, cauciucul unei autoutilitare a explodat, iar șoferul a virat brusc dreapta. Un singur pas a fost până la un impact cu un microbuz care venea din spate. În acel moment, șoferul microbuzului a tras dreapta de volan, ambele mașini ieșind în decor. Autoutilitara s-a răsturnat în șant, iar câteva persoane din microbuz au fost rănite.

„În cursul zilei de marți, un accident s-a produs pe raza localității Lețcani. În acest accident a fost implicată o autoutilitară și un microbuz. În urma acestui eveniment, cadrele medicale au intervenit la fața locului. Astfel, s-a constatat că au fost rănite mai multe persoane, care au avut nevoie de îngrijiri medicale”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

În accidentul care s-a produs la Lețcani au fost rănite trei persoane, dar toate erau stabile în momentul în care a sosit echipajul medical.

„Cadrele medicale care au ajuns la fața locului au constatat că există trei victime, stabile. Una dintre ele a refuzat transportul la spital. La Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» au fost aduse două persoane, mamă și fiu, cu vârste de 46, respectiv 27 de ani. Aceștia au primit îngrijiri și vor fi supuși unor investigații mai amănunțite”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu