Cancan

Tragedie în familia lui Franco Baronu’. O persoană dragă a murit chiar în ziua de Paște

Publicat: 28 apr. 2020

Franco Baronu’ şi-a făcut deja un nume în showbiz-ul românesc. Tânărul în vârstă de 23 de ani este fiul unui celebru afacerist din Timişoara, Dragoş Mihai, zis şi el Baronu’, ce are o avere de câteva zeci de milioane de euro. Recent, înstărita familie a trecut printr-o adevărată dramă, după ce Petrică, bunicul lui Franco, s-a stins din viață chiar de Paște.

Dragoș Mihai, tatăl lui Franco, a scris un mesaj emoționant pe o rețea socială despre părintele său.

”După miezul nopții, s-a bucurat împreună cu familia de învierea bunului nostru ISUS HRISTOS , ne-a spus tuturor Hristos A Înviat! S-a rugat împreună cu noi pentru toată familia și pentru toată omenirea! La ora 5:00 dimineata DUMNEZEU l-a chemat la El.

Petrica Baronu’ vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna ca tată, bunic și străbunic. Să ai un drum lin și DUMNEZEU să te ierte.

Odihneste-te în pace dragul nostru! Te-am iubit și te vom iubi mereu”, a scris Dragoș Mihai, tatăl lui Franco Baronu’, pe o rețea socială.

Franco Baronu’, viață de lux!

Provenind dintr-o familie atât de înstărită, Franco a devenit rapid cunoscut atât pe reţelele de socializare, unde face furori cu maşinile sale de superlux şi cu palatul în care locuieşte, cât şi în presa tabloidă. Franco Baronu’ a avut în trecut o scurtă relaţie cu Simona Traşcă, el fiind luat mai apoi în vizor de Adrian Minune, care şi l-ar fi dorit ginere, vrând să îl însoare cu fiica sa Carmen.

Franco Baronu’ iese mai mereu în evidenţă, la fiecare ieşire în oraş, cu maşinile pe care le conduce, cu ceasurile de lux pe care le poartă sau cu hainele de firmă.

Adauga un comentariu