Local

Tragedie în familia primarului! A decedat tatăl edilului

Publicat: 05 oct. 2022
Tragedie în familia primarului A decedat tatăl edilului
Familia primarului suportă cu greu marea tragedie

Tatăl primarului din Lețcani a decedat luni noapte, 03 octombrie 2022. Moartea acestuia a survenit în urma unui accident vascular cerebral. Familia îl știa ca fiind un om sănătos și în putere. După zece zile de spitalizare în care medicii au constatat că suferă de mai multe afecțiuni, acesta a pierdut lupta cu viața

Stelian Turcu, primarul comunei Lețcani, trece printr-o perioadă dificilă. Tatăl lui a decedat în urma unui AVC. Vestea i-a șocat pe toți membrii familiei. Nimeni nu știa că un om care nu se plânge niciodată de nicio durere sau o afecțiune va fi secerat de accident vascular cerebral.

Comunitatea din Lețcani nu contenește cu mesajele de încurajare la adresa familiei și în special la adresa primarului care este vizibil afectat de pierderea părintelui.

Stelian Turcu în platou emisiune
Vestea morții propriului tată a venit pe neașteptate pentru Stelian Turcu

A murit tatăl primarului din Lețcani

persoane la ceremonie cu preoti
Ceremonia de înmormântare va avea loc în data de 06 octombrie 2022

Tatăl primarului din Lețcani a decedat în data de 03 octombrie 2022. Totul s-a întâmplat pe neașteptate. Nefericitul eveniment a survenit în urma unui accident vascular cerebral (AVC).

Decesul a avut loc la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu“ din Iași, după ce tatăl primarului ar fi fost internat timp de zece zile acolo.

„Doctorii au făcut toate demersurile necesare pentru a îl menține în viață. A avut parte de îngrijiri foarte bune, i s-a acordat tratament de specialitate și a fost în atenția personalului medical pe toată perioada ded spitalizare“, declară îndurereat Stelian Turcu.

Joi, 06 octombrie 2022, începând cu ora 10:00, vor avea loc funerariile.

În cadrul Parohiei Sfântul Dumitru se va desfășura slujba, urmând ca tatăl primarului să fie înmormântat la Cimitirul din Lețcani.

În condițiile în care cei din comunitate vor dori să îl însoțească pe ultimul drum pe tatăl său, primarul ar aprecia acest lucru foarte mult. Edilul a declarat că oricine este binevenit și va aprecia pe oricine este lângă el în aceste clipe grele.

 biserica ortodoxa
În cadrul Parohiei Sfântul Dumitru din Lețcani se va desfășura slujba pentru înmormântarea tatălui Primarului

Tragedia a luat prin surprindere toată familia

 persoane la inmormantare
Familia primarului din Lețcani suportă cu greu marea tragedie

Tatăl primarului era cunoscut ca fiind un om energic. Vestea morții acestuia a fost resimțită ca un șoc de toți membrii familiei. Nimeni din familia acestuia nu ar fi știut de existența unei boli și cu toate acestea în spital a fost diagnosticat cu multiple afecțiuni.

În urma investigațiilor, s-a constatat că acesta ar fi suferit de boli ale ficatului, ale plămânilor și a rinichilor, toate în fază avansată de manifestare. Toate aceste afecțiuni au dus agravarea stării de sănătate a acestuia și i-au măcinat corpul lent.

„Ne aducea mereu fructe și legume întrucât el a muncit o viață la Întreprinderea de Fructe și Legume (ILF). Avea mare grijă de mine și de frații mei. Ne aducea câte un fruct în fiecare zi. La vârsta de 6 ani, tatăl meu a fost urcat pe Crucea din Cimitirului Eroilor de la Lețcani și a recitat o poezie foarte frumoasă“, precizeză Stelian Turcu, primar în comuna Lețcani.

Vestea că a murit tatăl primarului din Lețcani a șocat întreaga comunitate din online. Stelian Turcu a primit sute de mesaje de condoleanțe de la foarte multă lume. Acesta beneficiază de aprecierile și atenția comunității întrucât în 2021 a refăcut o porțiune din centura metropolitană.

 sicriu maro cu flori pe el
Vestea că a murit tatăl primarului din Lețcani a șocat întreaga comunitateComentarii
Adauga un comentariu