Local

Tragedie în Iaşi. O tânără de 20 ani, găsită spânzurată în şifonier – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 14 mart. 2021
Funie spanzuratoare
Tragedie pentru familia unei tinere care locuia în Iaşi. A.I.L., în vârstă de doar 20 de ani, a decis că viaţa să nu mai are niciun rost şi a recurs la un gest extrem

Tragedie pentru familia unei tinere care locuia în Iaşi. A.I.L., în vârstă de doar 20 de ani, a decis că viaţa să nu mai are niciun rost şi a recurs la un gest extrem.

Tânăra a fost găsită spânzurată în şifonier, în apartamentul situat pe Calea Galata, nr. 46. Trupul neînsuflețit a fost găsit de către proprietarul imobilului. Acesta a sunt la numărul unic de urgență 112 unde a sesizat evenimentul nefericit.

La fața locului se deplasează un echipaj medical și polițiștii criminaliști pentru a cerceta cazul.

Momentan nu se știe motivul care a stat la baza gestului necugetat al tinerei care locuia în municipiul Iași.

Comentarii
  • Acest copil nu avut sprijinul familiei si nici al prietenilor.Dumnezeu sa aiba grija de sufetul tau. Dogma bisericii spune ca trebuie sa fii inmormantata in coltul cimitirelui si fara slujba. Doamne fii parinte pentru toti fii, fiicele taletate si binecuvinteaza slujba pentru acest copil nevinovat.

  • Ba există Dumnezeu. Însă, aici avem o problemă. S-ar putea să nu fie exact așa cum ni-l prezintă popii, prin deformările lor dogmatice, ca să le iasă lor ultimul cuvânt asupra societății, ca în Aevum Medium. Oricum, sinuciderea spune ceva despre o suferință escaladată la paroxism. Nu-i un lucru normal, pentru că, astfel, neamul omenesc ar dispărea. Lipsesc date. A fost cancer, fază 4, a fost situație fără ieșire (to be or not to be), ori a fost un moft de moment (posibil răzbunare pe familie) ? Ce zice ancheta ?

  • Eu, Lorin Fortuna combatant ezoteric complex și corect privind din punct de vedere ezoteric prin rangul ezoteric precum și prin distincţiile ezoterice care mi-au fost conferite de către conducători supremi abilitaţi, blestem ezoteric la nivelul maxim posibil la care dau dreptul rangul și distinctiile ezoterice care mi-au conferite menţionate anterior. Blestem fără sfârşit temporar în mod direct împotriva fiinţei colective superioare de tip civilizaţie virtuală numită: civilizaţia virtuală arahnidica tarantulara, androgina, neagră, emoţional agresională civilizațională condusă la nivel de conducător suprem de către fiinţa superioară androgină alcătuită din: ființa individuală superioară de gen masculin numită Satanos și fiinţa individuală superioară de gen feminin numită Geea, pentru răul existenţial comis împotriva grupării de civilizaţie virtuale de tip gorilian individual neagresională civilizațional și autentic băștinașe în cadrul lumilor planetare ale planetei al cărei lume planetare medie sunt integrate existenţial cu precizarea că, răul existenţial pentru care blestem civilizaţia virtuală pe care am numit-o anterior ultim ca civilizaţie agresională civilizațional a fost comis în perioada temporală specifică calendarului planetar cuprins între data de început în care s-a dat în funcțiune oficial prima bază civilizațională planetară în cadrul zonei existenţiale a planetei a cărei lume planetară medie sunt integrate existențial aferentă și mă refer la zona existențial în cauză și la concret la baza existențială civilizațională virtuală planetară în cauza deci aferentă civilizației virtuale pe care o blestem și până în prezent.

Adauga un comentariu