International

Tragedie în Italia ! Un român și-a pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit la spital

Publicat: 31 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie în Italia  Un român și-a pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit la spital
Un bărbat din România, stabilit în Italia, a fost găsit mort în spitalul în care era internat

Un român a avut parte de un sfârșit tragic în Italia. A ars de viu într-un incendiu în spital, despre care se crede că el l-ar fi produs. Flăcările au izbucnit după ce el și-ar fi aprins o țigară în salonul în care internat. Trupul său a fost găsit carbonizat.

Un bărbat din România, stabilit în Italia, a fost găsit mort în spitalul în care era internat. Românul s-a stins din viață în urma unui incendiu, care ar fi pornit de la o țigară pe care el ar fi aprins-o în salon. Aceasta este, însă, doar ipoteza anchetatorilor. Cercetările sunt în plină desfășurare în aceste momente.

Un român a murit într-un incendiu în Italia

Costică Brustura locuia de mult timp în Canicatti, dar nu avea un domiciliu stabil. Românul a fost internat recent și primea îngrijiri medicale. Starea lui nu a fost deloc una bună, fiind conectat la aparatele de oxigen. Asistentele și medicii l-au îngrijit în tot acest timp, până recent.

Bărbatul și-ar fi aprins o țigară în salon, deși acest lucru este interzis. Fumul de la țigară ar fi provocat un incendiu devastator la etajul trei, având în vedere că aparatul de oxigenoterapie era pornit.

Tragedia s-a produs la Spitalul Ribera, unde anchetatorii fac cercetări în aceste momente. Reprezentanții spitalului au precizat că vor căuta soluții pentru a evita producerea unor astfel de tragedii în instituție.

Un bărbat a fost găsit mort în Galați

O tragedie de proporții s-a produs în Galați, în urmă cu doar o zi. Un bărbat a fost găsit mort într-un poligon auto.

Polițiștii au ajuns la locul tragediei în urma unui apel la 112, după ce paznicii au făcut descoperirea șocantă. Bărbații nu știu cine este, căci acesta era întors cu fața în jos.

” Suntem agenţi de pază aici în Grădina Publică şi noi am venit cu dânsul, ne-am uitat. Eu am sunat la 112, am anunţat organele competente. Dânşii au venit şi au constatat. Nu l-am văzut din cauză că stă cu capul în jos şi nu l-am văzut la faţă”, a declarat unul dintre paznici, la antena3.ro.

Adauga un comentariu