National

Tragedie în mediul academic românesc! A murit rectorul unei mari universităţi

Publicat: 08 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie în mediul academic românesc A murit rectorul unei mari universităţi
Doliu la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești

Doliu în mediul academic românesc. Din nefericire, astăzi, 8 septembrie 2022, a decedat prof. univ. habil. dr. ing. Dinu Florinel, rectorul Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti.

„Cu profund regret anunțăm trecerea în neființă a iubitului nostru coleg , Rectorul Universității Petrol Gaze din Ploiești Prof. univ. habil. dr. ing. Dinu Florinel.

Acesta accede lin spre ceruri lăsând o amprentă marcantă în viața colegilor, studenților și a universității care timp de aproape 4 decenii i-a fost a doua casă. În memoria tuturor, domnul profesor Dinu Florinel, va rămâne drept un profesionist remarcabil , un dascăl dedicat și un prieten cum rar ne este dat să găsim.

În timpul mandatului său de rector a reușit să readucă echilibrul în instituția noastră și să pună bazele unor proiecte ambițioase care au ridicat universitatea pe noi culmi.
Acum, profund îndurerați, ne este dat să îi continuăm lucrarea și sperăm că de acolo de sus să ne privească cu mândrie. Drum lin spre îngeri , domnule Rector!”, a transmis comunitatea academică din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești care nu îl va uita niciodată.

Unul dintre ultimele interviuri le-a dat pentru BZI LIVE. Cotidianul BZI transmite condoleanţe întregii familii.

Adauga un comentariu