National

Tragedie în Ploiești! Un tânăr de 21 de ani s-a stins din viață după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc

Publicat: 06 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie în Ploiești Un tânăr de 21 de ani s-a stins din viață după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc
SMURD

Tragedia a avut loc sâmbăta, 6 noiembrie 2022, la puțin timp după lăsarea serii. Totul s-a întâmplat într-o zonă de locuințe din municipiul Ploiești, mai exact pe strada Înfrăţirii.
Totul ar fi avut loc după o ceartă între fiu și tatăl său. Tânărul în vârstă de 21 de ani s-a închis în camera sa și a început să amenințe că își va pune capăt zilelor. Mama sa a încercat din răsputeri să-l liniștească. Nici rugămințile mamei și nici cele ale unui vecin venit să ajute nu l-au făcut pe tânăr să se răzgândească.

”Poliţiştii Secţiei nr.3 de poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc de pe strada Înfrăţirii din municipiu.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia”, au transmis reprezentanții Poliției Judeţene Prahova.

Părinții tânărului au ajuns la spital în stare de șoc

Echipajele medicale care au fost trimise de urgență la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa tânărului în vârstă de 21 de ani, fiind nevoiți să declare decesul.

Salvatorii ajunși la fața locului le-au acordat primul ajutor părinților victimei, care se aflau în stare de şoc. Mai apoi, aceștia au fost transportaţi la spital, în vederea efectuării mai multor investigații.

La blocul din Ploiești unde s-a produs nenorocirea a fost trimis un echipaj cu autoscară din cadrul ISU Prahova, în condiţiile în care, în cădere, tânărul în vârstă de 21 de ani a acroşat mai multe aparate de aer condiţionat care stau să cadă.

 

 

Adauga un comentariu