National

Tragedie în regiunea Abruzzo din Italia. Un român s-a sinucis că a rămas fără loc de muncă

Publicat: 01 iun. 2020
Leonard Constantin, român de 27 de ani

Un român de 27 de ani și-a pus capăt zilelor în Italia, după ce a rămas fără loc de muncă. Tragedia s-a petrecut în Silvi Marina, din regiunea Abruzzo, potrivit Il Messaggero. Înainte de a comite gestul extrem, tânărul a lăsat un bilet de adio pentru familie.

„Iertați-mă!”. Atât a scris pe biletul respectiv, pe care l-a lăsat pe masa de la bucătărie.

Prietenii tânărului au spus că ar fi recurs la acest gest pentru că nu mai avea loc de muncă. Românul lucra, înainte de pandemia de coronavirus, ca ospătar la un hotel. Cu toate cu măsurile de restricție s-au relaxat, bărbatul nu a mai fost chemat la muncă și a ajuns în pragul disperării, nemaiavând niciun venit.

„A fost un om bun, poate prea bun. Toată lumea din Silvi îl știa ca un băiat amabil. Pentru el locul ăla de muncă era foarte important. Când a aflat că nu va mai lucra din cauza reducerii de personal, toată lumea s-a prăbușit în jurul lui”, a povestit un prieten de-al lui.

Mai mult, Leonard Constantin se despărțise recent și de prietena lui.

Funeraliile lui Leonard Constantin G. au avut loc sâmbătă, la parohia Santo Stefano. Băiatul a fost înmormântat la Silvi Marina după o slujbă religioasă celebrată de Don Gastone, la Casa Funerară Pianacce.

Comentarii
Adauga un comentariu