International

Tragedie în SUA. Cel puţin 10 persoane împuşcate în curtea unei locuinţe

Publicat: 18 nov. 2019

Tragedie în SUA. Mai multe persoane au fost împuşcate, dintre care patru mortal. Aceştia erau prezenţi la o petrecere în curtea unei locuinţe din California. Incidentul s-a petrecut în oraşul Fresno.

Persoanele care au fost atacate se aflau în curtea unei locuințe împreună cu prietenii. La un moment dat, atacatorul, un suspect necunoscut s-a apropiat și a deschis focul. a declarat Bill Dooley, reprezentant al Poliției Fresno, în timpul unui briefing de presă. În locuință se aflau 35 de persoane.

Poliția a primit alerta duminică seara, în jurul orei 8 p.m, raportând-se că mai multe persoane au fost victimele unui atac armat, potrivit șefului adjunct al poliției Fresno, Michael Reid. Acesta a făcut precizări în privința numărului persoanelor din locuință. În acest moment al anchetei, nu există niciun indiciu în care se poate declara că suspectul a cunoscut victimele.

„Vom face tot ce putem pentru a afla cine sunt făptașii și a-i aduce în justiție. Inima mea este alături de familiile îndoliate” a mai declarat Michael Reid.

Nu există informații sau descrieri referitoare la vehiculele suspecte. Poliția merge din ușă în ușă pentru căutarea unor înregistrări de pe camerele de supraveghere. De asemenea, se culeg informații de la posibili martori pentru a avea cât mai multe detalii despre suspect, a mai spus Bill Dooley.loading...

Adauga un comentariu