Actualitate

Tragedie la Alba Iulia! Un elev de la Colegiul Militar a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4 al instituției

Publicat: 11 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie la Alba Iulia Un elev de la Colegiul Militar a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4 al instituției
Cazul a fost preluat de Parchetul Militar

Un elev de la Colegiul Naţional Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit joi, 11 ianuarie, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4 al instituţiei de învăţământ, potrivit Observator News. Băiatul ar fi lăsat un bilet de adio în care spunea că nu este susținut.

Elevul a fost resuscitat la faţa locului, dar nu a răspuns manevrelor efectuate de echipajul medical, fiind declarat decesul.

Băiatul de 15 ani ar fi fost prezent la apelul de dimineaţă, iar la scurt timp după ce s-a întors în camera lui ar fi căzut pe fereastră. Băiatul a lăsat un bilet de adio către familie în care ar fi scris că nu era susţinut. Copilul era de loc din Baia Mare. Trupul elevului a fost transportat la morga spitalului.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.

Este primul incident de acest fel înregistrat la Colegiul Militar din Alba Iulia.

Un medic rezident de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași s-a aruncat cu bebelușul de la etajul 3

Într-o altă ordine de idei, amintim cum miercuri, 10 ianuarie 2024, M.M.P., o tânără rezidentă la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași, s-a aruncat în gol împreună cu bebelușul său, de 4 luni, de la etajul al treilea al unui bloc situat pe aleea Decebal, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Vecinii povestesc că tânăra ar fi dus o viață grea alături de soțul său.

„Acum o lună, ea a venit la mine la ușă, bătută de soțul ei. Nu am primit-o în casă că nu știam cine este, dar a venit poliția și a vorbit cu ea. Acum mă uitam pe geam și am văzut un om cum o cară și a dus-o, era în mâneca scurtă, dar era conștientă, că îi spunea omului ăla că e cu copilul, că a căzut de la etajul 3 și a spus că copilul are 4 luni, deci era conștientă. Omul acela a pus haina peste ea până ce a venit ambulanța. E doctoriță, acum e în concediu de maternitate. Este mutată de un an aici, în bloc, și-a făcut curățenie, și-a cumpărat mobilă, tot. Este bagaj jos, pătură, plapumă, probabil ea s-a înfășurat, s-a speriat de incendiu și a sărit. O singură dată a venit la mine la ușă să-i chem părinții, părinții stau în Suceava, este o oră și ceva până ce vin, și au venit până la urmă și s-au împăcat înapoi”, a declarat o vecină de-a tinerei.

Vecinii susțin că tânăra era adesea agresată de soțul său și bănuiesc că bărbatul ar fi dat foc intenționat apartamentului.

Adauga un comentariu