National

Tragedie la Bârlad! Au vrut să aprindă focul cu benzină şi au ajuns la spital

Publicat: 19 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un incident tragic a avut loc în localitatea Lălești. Doi soți au încercat să aprindă focul din sobă cu combustibil. Aceștia au ajuns la spital de urgență cu arsuri grave.

Petru, bărbatul în vârstă de 32 de ani, a aruncat peste lemnele din sobă benzină, pentru a aprinde focul. Ghinionul tânărului a fost că lemnele s-au aprins instant şi s-a produs o explozie puternicã. Acțiunea a dus la incendierea lui. Hainele au fost cuprinse de foc, iar soția a sărit să-l stingă. S-a ars și ea pe mâini în disperarea de a stinge focul și de a-și salva soțul. Au reușit într-un final să stingă flăcările izbucnite. Au anunțat la 112 incidentul, solicitând o ambulanță.

„La faţa locului au ajuns douã echipaje SAJ Vaslui, de la substaţia Bârlad, care au preluat o femeie de 29 de ani şi un bãrbat de 32 de ani, soţ şi soţie, cu arsuri profunde pe suprafeţe mici de corp, de gradul II-III. Au fost stabilizaţi şi transportaţi, conştienţi, la CPU din cadrul Spitalului din Bârlad”, a spus Aurora Popă, directorul SAJ Vaslui.

„A fost adus cu ambulanţa un bãrbat de 32 de ani din Lãlesti cu arsurã prin flacãrã grad II-III laterocervical, torace posterior, omoplat şi membru superior stâng, aproximativ pe 10-12% din suprafaţa corporalã. De asemenea, tot cu ambulanţa a fost adusã şi o femeie de 29 de ani, tot din Lãlesti cu arsurã grad II prin flacãrã mâna dreaptã şi antebraţ drept 2-3% din suprafaţa corporalã. Ambii sunt internaţi în Secţia de Chirurgie Plasticã a spitalului.”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt a spitalului din Bârlad.

Adauga un comentariu