Actualitate

Tragedie la Campionatul Mondial. Așa arată radiografia jucătorului accidentat în meciul Argentina-Arabia Saudită – VIDEO/FOTO

Publicat: 23 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie la Campionatul Mondial. Așa arată radiografia jucătorului accidentat în meciul Argentina-Arabia Saudită - VIDEOFOTO
Jucătorul are bărbia efectiv ruptă și mai multe oase ale feței sunt zdrobite

Cu toate că Arabia Saudită a învins Argentina, la Campionatul Mondial, Al-Shahrani, fundașul stânga al arabilor, a plătit un preț scump. Jucătorul a fost lovit în plină figură de către propriul portar și a ajuns de urgență la spital.

Al-Shahrani a fost preluat cu ambulanța, stabilizat la spital, după care a fost transportat de urgență  în Germania, cu un avion privat pus la dispoziție de Mohammed Bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

Tragedie în timpul meciului Argentina-Arabia Saudită

Primele investigații asupra accidentării de la Campionatul Mondial arată faptul că jucătorul are fața zdrobită. Acesta are bărbia efectiv ruptă și mai multe oase ale feței sunt zdrobite, iar mai mulți dinți i-au fost sparți.

În prelungirile meciului de marți, 22 noiembrie, la o minge înaltă ajunsă în careul Arabiei Saudite, portartul a ieșit cu genunchiul înainte și din inerție și-a lovit propriul coleg. Acesta a rămas întins pe gazon și a fost luat imediat cu ambulanța de la stadion.

Radiografia lui Al-Shahrani
Adauga un comentariu