National

Traian Băsescu, declaraţie ‘savuroasa’: Mi-au crescut pletele. După ce că am păr puțin, și ăla s-a încrețit, e ca naiba!

Publicat: 02 mai 2020

Începând cu șuvița rebelă, care-i tot făcea probleme pe vremea în care păstorea România ca președinte, despre Traian Băsescu nu se prea putea spune că a fost un cochet toată viața lui… Dar, anii au trecut, părul s-a împuținat și mai mult, iar Băse a început să aibă mai multă grijă în legătură cu aparițiile sale publice. Elocvent în acest sens este motivația pe care fostul președinte a dat-o atunci când a refuzat să intre în direct, printr-o conexiune video, la Realitatea Plus.

De asemenea, Băse a promis că luni se va lăsa tuns de soția lui, Maria, pentru că nu se mai poate cu atâta ciuf cât i-a crescut! 🙂

”De asta n-am vrut pe Skype, mi-au crescut pletele, nu m-am tuns. Cred că Maria o să încerce să exerseze pe chestiunea asta și va merge luni să ia o mașină de tuns.

Nu se mai poate, după ce că am păr puțin, ăla puțin s-a încrețit, e ca naiba”, a spus Traian Băsescu, la Realitatea Plus.

Adauga un comentariu