National

Traian Băsescu, mulțumit de măsurile propuse de Comisia Europeană: „Un adevărat Plan Marshall“

Publicat: 27 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Traian Băsescu mulțumit de măsurile propuse de Comisia Europeană Un adevărat Plan Marshall

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu laudă inițiativele Comisiei Europene pentru repornirea industriei. Acesta a calificat vineri drept „un adevărat Plan Marshall pentru Uniunea Europeană” pachetul de măsuri de repornire a economiei propus de Comisia Europeană şi votat în Parlamentul European, exprimându-şi speranţa că România va reuşi „să valorifice” momentul având în vedere că este un plan orientat spre investiţii şi nu spre consum.

„Am analizat cu atenţie pachetul de măsuri de repornire a economiei propus de Comisia Europeană, pe care l-am votat ieri în Parlamentul European. O Comisie Europeană curajoasă şi orientată spre viitor a propus Parlamentului spre aprobare un pachet de măsuri credibil şi eficient pentru depăşirea crizei economice profunde şi relansarea economiei tuturor statelor membre”, a scris fostul preşedinte, vineri, pe Facebook.

El a adăugat că pachetul de măsuri economice adoptat de Parlamentul European este „un adevărat Plan Marshall pentru UE cu aplicabilitate limitată la data de 31 decembrie 2020”.

Adauga un comentariu