Actualitate

Traian Berbeceanu, fostul prefect al Capitalei, numit administrator public al municipiului Deva

Publicat: 05 apr. 2021
Traian Berbeceanu, fostul prefect al Capitalei
Fostul prefect al Bucureştiului, Traian Berbeceanu, a fost numit astăzi, 5 aprilie 2021, administrator public al municipiului Deva. Anunţul a fost făcut de primarul oraşului, Florin Nicolae Oancea

Fostul prefect al Bucureştiului, Traian Berbeceanu, a fost numit astăzi, 5 aprilie 2021, administrator public al municipiului Deva. Anunţul a fost făcut de primarul oraşului, Florin Nicolae Oancea.

”Bun venit în echipă, Traian Berbeceanu, administrator public al Municipiului Deva!”, a scris pe pagina sa de Facebook, edilul din Deva, Florin Nicolae Oancea.

Traian Berbeceanu, noul administrator public al municipiului Deva

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a fost prezentat în noua funcţie, luni, 5 aprilie 2021, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a menţionat că este convins că vor face lucruri bune pentru cetăţenii Devei.

”Sunt convins că împreună vom face lucruri bune pentru deveni. Vă asigur că am rămas acelaşi om deschis, vrem să comunicăm cât mai bine cu cetăţenii care au aşteptări mari de la noi”, a declarat Berbeceanu.

Reamintim faptul că Traian Berbeceanu a fost până la începutul lunii martie prefect al Capitalei, pierzându-şi postul în urma algoritmului politic negociat de formaţiunile din coaliţia guvernamentală.

Traian Berbeceanu a fost, în trecut, şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, dar şi şef de cabinet al ministrului de Interne.

Declarația lui Traian Berbeceanu după ce a fost schimbat din funcția de prefect al Capitalei

Fostul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu a declarat că bucureştenii au dreptul şi merită o administraţie onestă şi performantă, iar angajaţii Prefecturii Capitalei pot să le-o ofere.

„Am avut bucuria să întâlnesc aici oameni deosebiţi, buni profesionişti dedicaţi instituţiei şi cetăţenilor municipiului Bucureşti. Împreună, am completat echipa cu alţi funcţionari la fel de valoroşi. Am trecut cu bine peste provocări grele, cum nu au mai fost, mi-aţi arătat implicare şi dăruire, rezistenţă şi perseverenţă. Doar mulţumită Domniilor Voastre am performat, într-un mandat mult prea scurt pentru cât de multe şi importante proiecte am fi vrut să realizăm împreună. Bucureştenii au dreptul şi merită o administraţie onestă şi performantă, iar dumneavoastră puteţi să le-o oferiţi! Sunt onorat că v-am fost alături, vă mulţumesc că aţi fost lângă mine!”, a scris Traian Berbeceanu, joi, pe Facebook.

Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcţia de prefect al municipiului Bucureşti printr-o hotărâre de guvern adoptată la începutul lunii martie.

Florin Cîțu a demis 103 prefecţi şi subprefecţi și a numit 36 de prefecţi şi 75 de subprefecţi

Premierul României, Florin Vasile Cîţu a anunţat la începutul lunii martie faptul că au fost eliberaţi din funcţie 103 prefecţi şi subprefecţi şi au fost numiţi 36 de prefecţi şi 75 de subprefecţi care au depus jurământulo zi după declarația prim-ministrului.

„Am eliberat 103 prefecţi şi subprefecţi din funcţie şi au fost numiţi 36 de prefecţi din 42 şi 75 de suprefecţi din 85. Mâine (joi – n.r.) după ora 13,30 vor depune jurământul aceştia şi începând de mâine seară îşi vor prelua atribuţiile”, a spus premierul, în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Victoria.

Florin Cîțu a precizat că acolo unde nu au fost numiţi prefecţi, subprefecţii vor prelua atribuţiile acestora până la numire. Premierul României a arătat Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcţia de prefect al Capitalei şi că încă nu a fost făcută nominalizarea pentru această funcţie, potrivit declarației făcute de Cîțu în 4 martie 2021.
Adauga un comentariu