Magazin

Tramvaiul Panifcom – un nou concept de tram-performance

Publicat: 05 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Odată cu venirea primăverii, persoanele care au circulat  cu tramvaiul Panifcom, au primit mărțișoare tradiționale și pâine cu maia Panifcom.  

“În parteneriat cu  Compania de Transport Public Iași, la începutul acestui an, am personalizat un Tramvai Panifcom, care ne dorim să devină nu doar un mijloc de promovare outdoor,  ci un instrument de comunicare/interacțiune cu consumatorii noștri. Astfel, periodic, vom crea acțiuni de tipul tram-performance prin care să ne conectăm cu comunitatea locală.

Am demarat acest proiect tram-performance, ieri, printr-o acțiune simplă, realizată cu implicarea colegilor din echipa de vânzări, care au oferit gratuit călătorilor  cu tramvaiul Panifcom, mărțișoare tradiționale și franzela cu nucă și secară, un produs nou Panifcom.

 Ideea de a crea acest proiect a venit într-un mod firesc, pornind de la conceptul de street-performance și ca urmare a feedback-ului pozitiv pe care l-am primit de la oamenii care au interacționat cu caravana Paniversaria, un eveniment spectacol unic, pe care îl organizăm de 5 ani de zile la nivel regional, când sărbătorim Ziua Pâinii Panifcom cu acrobați, brutari, personaje pe catalige, etc. 

Așadar, prin proiectul tram-performance, ne dorim  să spunem ieșenilor povestea pâinii Panifcom, prin acțiuni neconvenționale, folosind instrumente artistice, culturale, educaționale.

Totodată, prin aceste acțiuni, vrem să încurajăm ieșenii să utilizeze mai des mijloacele de transport  în comun. – declară Cătălina Florea, marketing manager Panifcom.

 Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, inconfundabil.

Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în trei ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor; panificație și creșterea animalelor.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro 

Adauga un comentariu