Sport

Transfer spectaculos la Craiova. Anunțul oficial: „A îmbrățișat ideea”

Publicat: 03 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Transfer spectaculos la Craiova. Anunțul oficial A îmbrățișat ideea

Mijlocașul Gustavo Vagenin (28 de ani) revine la Craiova pentru restul acestui sezon. Președintele Craiovei, Sorin Cârțu, a recunoscut că brazilianul va îmbrăca din nou tricoul oltenilor.
Craiova a început perfect play-off-ul, cu un succes împotriva Gazului, iar Sorin Cârțu a anunțat că la echipă va ajunge și Gustavo:

„Este un jucător care a jucat la noi într-o perioadă foarte bună și care a dat satisfacție. Îi place atmosfera de aici, a îmbrățișat ideea asta. Uite că s-a rezolvat”, a spus Sorin Cârțu.

Gustavo revine la Craiova

Plecat în vara lui 2018 de la Craiova, Gustavo a evoluat în ultima perioadă la Liaoning Whowin, în China. 39 de meciuri a adunat acolo, unde a marcat 11 goluri și a pasat decisiv în 9 rânduri.
De-a lungul carierei, Gustavo a evoluat în țara natală la Gremio Osasco Audax, de unde s-a transferat în Italia, la Salernitana, în 2011. A mai evoluat ulterior la Novara, Lecce și Messina, înainte de a semna, în 2016, pentru echipa din Bănie.
350.000 de euro este actuala cotă a lui Gustavo, potrivit transfermarkt.de. Când a plecat de la Craiova, Gustavo era cotat la 1.6 milioane de euro.
69 de meciuri, 19 goluri și 5 pase decisive a adunat Gustavo pentru CS Universitatea Craiova, în cele două sezoane petrecute în Bănie (2016-2018).

Adauga un comentariu