Sport

Transferul lui Suarez la Juventus, o chestiune de timp! Se pun la punct ultimele detalii ale contractului

Publicat: 09 sept. 2020
Luis Suarez este foarte aproape de a ajunge la Juventus
Luis Suarez este foarte aproape de a ajunge la Juventus

Luis Suarez este din ce în ce mai aproape de a pleca de la Barcelona, iar Juventus pare a fi cea mai probabilă destinație a atacantului uruguayan.

Suarez, care nu intră în planurile de viitor ale lui Ronald Koeman, ar fi ajuns la un acord cu Juventus pentru 2 ani de contract și o opțiune de prelungire pe încă unul, timp în care va încasa 6,5 milioane de euro pe sezon. Cu bonusuri, veniturile sale anuale pot ajunge la zece milioane de euro.

Acum, Suarez trebuie să susțină testul „B1” la limba italiană pentru a obține cetățenia, asta deoarece Juventus nu mai are locuri disponibile de extracomunitari. Sport.es scrie că ar mai fi câteva detalii de pus la punct până când tranzacția să fie completă.

Barcelona și Juventus s-au înțeles pentru transferul lui Luis Suarez

Suarez și-a pregătit mutarea la Juventus din urmă cu câteva zile. Acesta l-a sunat pe Giorgio Chiellini pentru a afla dacă mai există vreun motiv de ranchiună după incidentul celebru de acum 6 ani.

La Mondialul din Brazilia, atacantul l-a mușcat pe Chiellini de umăr în timpul partidei dintre Uruguay și Italia. Atunci, Suarez nu a fost eliminat, dar, ulterior, a primit o suspendare de 4 luni în urma atacului. Chiellini a trecut repede peste incident.

„Am remarcat că cineva m-a mușcat de umăr, dar știam că Luis Suarez are o strategie aparte în duelurile fizice. Nici eu nu sunt prea diferit de el, chiar ne asemănăm”, a fost reacția fundașului de la Juventus.

Adauga un comentariu