Cancan

Transformare spectaculoasă a unui om al străzii. Cum arată acum Marian

Publicat: 23 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Transformare spectaculoasă a unui om al străzii. Cum arată acum Marian
Un om al strazii a mers să folosească Dușul Social, unde angajații l-au tuns și apoi a primit haine noi, iar rezultatul este spectaculos.

O transformare spectaculoasă a unui om al străzii a avut loc în București după implicarea Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București. Instituția a publicat mai multe imagini cu bărbatul, pe nume Marian, și o poveste emoționantă.

Acesta a mers să folosească Dușul Social, unde angajații l-au tuns și apoi a primit haine noi, iar rezultatul este spectaculos.

Transformare spectaculoasă a unui om al străzii

Marian a mers să folosească Dușul Social, iar angajații s-au ocupat de acesta și i-au oferit o transformare completă.

„La Dușul Social pentru bărbați se produc mari schimbări. De ținută, igienă și look. Pentru domnul Marian a fost o zi prielnică, s-a tuns, s-a bărbierit și a primit haine curate și încălțari.

Vă spunem atât: a fost fericit???? Vă reamintim adresa: Șoseaua Viilor, nr. 44, sector 5 – Duș Social pentru oamenii străzii – bărbați. Au loc „transformări” în bine????”, se arată în postarea pe Facebook.

Câți oameni ai străzii sunt în Capitală

Mii de oameni trăiesc pe stradă în Capitală Potrivit datelor Primăriei Capitalei, în 2019 au fost identificate 1.084 de persoane fără adăpost în București. Organizațiile neguvernamentale estimează un număr mult mai mare de oameni ai străzii: 5.000. Cert este că nu există un recensământ exact.

La acest moment, Direcția Generală de Asistență Socială din subordinea Primăriei București (DGASMB) are în evidență doar 822 de persoane. Trebuie să le ajute măcar pe acestea, dar și pe oricare altele care ajung pe stradă.

Au luat un cerșetor de pe strada și i-au propus o transformare de look!

Un caz asemănător a avut loc în anul 2017 în Statele Unite ale Americii. Niște tineri s-au oferit să îi ofere unui om al străzii o schimbare radicală de look.

În urma acestui experiment, oamenii au rămas cu gura căscată. Bărbatul arăta ca un bogătaș veritabil și nu ca un om al străzii.

În Spania, un alt om al străzii a început să plângă când a văzut ce transformare a suferit. De schimbarea de look a lui Jose Antonio s-a ocupat patronul unui salon de înfrumusețare.

O transformare spectaculoasă a unui om al străzii a avut loc în București după implicarea Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București.

Adauga un comentariu