Economic Local

TRANZACȚIA ANULUI 2021: VÂNZAREA “MOLDOMOBILA IAȘI”

Publicat: 09 iun. 2021

 Activul „Moldomobila SA”,este o proprietate imobiliară situată într-o zonă cu potențial investițional al mediului ieșean, respectiv în șoseaua Bucium, nr. 34, lângă activul achiziționat de Kaufland Romania, Secția de Poliţie 5, Polirom Packaging, Carrefour Iaşi Felicia, Moldova Imobiliare.

Are deschidere la str. Bucium de aprox. 75 ml și la str. M. Sturza de aprox. 40 ml.

Este situată la aprox. 375 ml de DN24.

Proprietatea imobiliară este pretabilă pentru orice destinație comercială/industrială/rezidențială.

Activul  „Moldomobila SA” cuprinde teren curți construcții cu suprafața totală de 64.000,79 mp și construcții aferente cu suprafața construit-desfășurată de 17.461,65 mp.

         Activul  „Moldomobila SAse vinde prin procedura de supraofertare.

         Persoanele interesate vor putea supraoferta pentru acest activ plecând de la preţul oferit de 30.000.000 lei, fără TVA, la care se va adaugă minim un pas de supraofertare, respectiv suma de 300.000lei  și reprezintă suma minimă ce va trebui adăugată ofertei de potențialul supraofertant faţă de oferta deja existentă.

Ofertele se depun la sediul lichidatorului judiciar din Iași, Aleea Nicolina, nr. 82 până la data limită de 06.07.2021, ora 12.00, împreună cu celelalte documente prevăzute în anunțul de vânzare și în caietele de sarcini.

Prețul de la care va începe ședința de supraofertare va fi echivalentul celei mai mari dintre supraofertele depuse.

 

 

Comentarii
  • Dar cei care au avut casa si teren pe strada Vladiceni 68, au fost demolati abuziv in 1979 si nu au primit nici un fel de compensatie pana in ziua de astazi ce ar trebui sa faca? In afara de oferta nesimtita a Primariei de 1 leu pe mp…Cum este posibil mafiotilor sa stabiliti impreuna cu ANRP aceasta valoare nesimtita de un leu/mp,in timp ce voi faceti licitatie de la 80 de euro in sus?De la un leu la 400 e cale lunga.Tot cam ca si anii de puscarie care va asteapta….

Adauga un comentariu