Local

Traseistul Marius Bodea atacat de internauţi: Ce tupeu aveţi pe banii noştri – GALERIE FOTO

Publicat: 20 apr. 2021
Marius Bodea, senator USR la o conferință de presă
Marius Bodea, senator USR este atacat de internauți

Marius Bodea, traseist din Iași, actualmente senator USR, a fost atacat prin comentarii de internauţi. Aceştia s-au arătat ofensaţi de un mesaj publicat de senatorul USR, fost PNL, pe reţelele de socializare. În comentariile date, aceştia l-au întrebat pe Bodea despre realizările lui din poziţia de parlamentar.

Marius Bodea face de ruşine Iașul prin postările lui, iar acest lucru îi enervează pe internauţii care îl sancţionează ori de câte ori au ocazia.

Traseistul Marius Bodea contrat dur de internauţi

Nici reţelele de socializare, principalul atu al celor de la USR nu mai sunt ce erau odată. Tot mai mulţi internauţi au început să îl atace pe traseistul Marius Bodea. Aceştia i-au cerut explicaţii despre ce a făcut el pentru Iași:

Marius Bodea, cum să fiţi un traseist, într-un partid care se opune traseismului? Mai bine stați 2-3 ani la cutie, până uită lumea.

Pro tip: Ştergeţi pozele de când erați mare PNL-ist înainte să atacaţi PNL. Altfel deveniţi penibil” se arată într-un comentariu.

Aşteptăm şi primul lucru concret făcut de Marius Bodea

Dacă tăceai, filosof rămâneai a mai fost un comentariu.

Marius Bodea a sărit dintr-un partid în altul

Marius Bodea, politicianul ieșean care a bifat zero proiecte mari pentru judeţul care l-a trimis în Parlament a sărit de urgență barca la USR. Un veşnic om care a criticat traseismul a devenit de îndată un traseist. Și asta la un partid care se vrea a fi unul diferit și care a criticat în repetate rânduri traseismul.

Marius Bodea a distrus viaţa unui angajate! Din juristă a ajuns vânzătoare în Belgia

Angajată de care și-a bătut joc Marius Bodea este Maria Pîslaru, care a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada când avea calitatea de consilier juridic la Aeroportul Internațional Iași, sub conducerea lui Marius Bodea.

Femeia a povestit că, din cauza lui Marius Bodea, a fost nevoită să demisioneze în 2014. Cu un comportament deviant, Marius Bodea i-a cerut angajatei să încalce legile în repetate rânduri, însă aceasta a refuzat.

Refuzul de a demisiona l-a scos din minți pe Marius Bodea care a pornit o adevărată vânătoare împotriva femeii.

„Speram să-l văd la pușcărie pe acest individ1 Totul a pornit de la proiectul de extindere a pistei. La mine se afla proiectul tehnic în original, cu sigiliile Aeroportului. El îmi cerea tot timpul să nu respect legile, pentru că el este director. Într-o zi mi-a cerut proiectul original, dar i-am spus că nu pot face asta și i-am oferit o copie. El voia ca lucrarea să ajungă la firmele lui Fenechiu (n.r. -Relu Fenechiu -fost deputat PNL, condamnat la pușcărie). Ca răzbunare, mi-a sigilat proiectul ca să nu mai lucrez. În 2014 am fost nevoită să demisionez. A spus numai minciuni în presă că am furat din casierie și că am sustras documente. El este un idiot, nu are treabă cu sănătatea mintală”, a povestit Maria Pîslaru.

 

Comentarii
 • Perfect adevărat, cetățene.
  Un oportunist, un kkt, așa cum ai zis.
  În lista de kkați îi adaug pe toți politicienii din Iași, o clică care fraierește ieșeni creduli și fără minte, fără discernământ politic.
  Acest oraș își merită soarta, proștii (alegători) produc proști (clasă politică autohtonă).

 • jack pt Un bețiv din Iași.Nu stiu de unde ai cules aceste rezultate si ai ajuns la asemenea date stiintifice.Acuma depinde de tine daca esti Un bețiv din Iași liber de contact si frecat menta la cules sociale din banii tuturor celor care muncesc sau Un bețiv din Iași legat de contract.

 • Pentru băiatul plimbăreț, zis și jack: care e diferența dintre cetățenii din Cluj Napoca și cei din Iași?
  E retorică întrebarea, nu te mai schingiui singur ca să răspunzi…
  Totuși… în Iași bombalăii votează de 30 de ani PSD sau alte forme deghizate de PSD. În Iași clasa politică are 2 clase de maidan, în Cluj-Napica politicienii lucrează pentru cetățeni. Se vede diferența și din tren, când cobori in gară.

 • Hahaha, toata tara l-a vazut pe AlexCostel, seful PNLIASI cum isi santajeaza angajatii dar presa din Iasi scrie despre Bode, bai frate, ziaristica pe paine.

 • Da doamna are dreptate ,dar dl .respectiv a fost sustinut si de o parte de personal adus de el si care mai este si acum si chiar de acelasi compartiment financiar si care a asistat la toate magariile de pe aeroport……rasplata sefi de birou ,salarii marite pe ascuns prime la fel pe ascuns si deplasari ..Alo dormiti pe scaune si acoperiti toate magariile. Doamne ferste sa fi mers sa cumperi un lacat sau ceva …nu se poate nu sunt bani ,,,,nico si celelalte doua plecati in puscarie…

 • Da dl BODEA a adus doi fosti colegi de benzina unul vinde fanul si consoarta MINTE SI PUPA DOSURI DUPA TREI EXAMENE NELUATE….VAI DRAGA CAT MUNCESC AM SA PLEC …..UNDE CINE TE PRIMESTE PE TINE NIMENI DOAR BULGA….TE-A ACCEPTAT SA FII CODOASA SI SA VINZI OAMENIII .

 • Domna are dreptate ca si cei doi de mai sus .Momentul cand aceasta femeie era umilita colegele de la financiar radeau sau stateau sub birou asa de mari doamne erau. Cutre .

Adauga un comentariu