Local

Traseistul Marius Bodea atacat de internauţi: Ce tupeu aveţi pe banii noştri – GALERIE FOTO

Publicat: 20 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Traseistul Marius Bodea atacat de internauţi Ce tupeu aveţi pe banii noştri - GALERIE FOTO
Marius Bodea, senator USR este atacat de internauți

Marius Bodea, traseist din Iași, actualmente senator USR, a fost atacat prin comentarii de internauţi. Aceştia s-au arătat ofensaţi de un mesaj publicat de senatorul USR, fost PNL, pe reţelele de socializare. În comentariile date, aceştia l-au întrebat pe Bodea despre realizările lui din poziţia de parlamentar.

Marius Bodea face de ruşine Iașul prin postările lui, iar acest lucru îi enervează pe internauţii care îl sancţionează ori de câte ori au ocazia.

Traseistul Marius Bodea contrat dur de internauţi

Nici reţelele de socializare, principalul atu al celor de la USR nu mai sunt ce erau odată. Tot mai mulţi internauţi au început să îl atace pe traseistul Marius Bodea. Aceştia i-au cerut explicaţii despre ce a făcut el pentru Iași:

Marius Bodea, cum să fiţi un traseist, într-un partid care se opune traseismului? Mai bine stați 2-3 ani la cutie, până uită lumea.

Pro tip: Ştergeţi pozele de când erați mare PNL-ist înainte să atacaţi PNL. Altfel deveniţi penibil” se arată într-un comentariu.

Aşteptăm şi primul lucru concret făcut de Marius Bodea

Dacă tăceai, filosof rămâneai a mai fost un comentariu.

Marius Bodea a sărit dintr-un partid în altul

Marius Bodea, politicianul ieșean care a bifat zero proiecte mari pentru judeţul care l-a trimis în Parlament a sărit de urgență barca la USR. Un veşnic om care a criticat traseismul a devenit de îndată un traseist. Și asta la un partid care se vrea a fi unul diferit și care a criticat în repetate rânduri traseismul.

Marius Bodea a distrus viaţa unui angajate! Din juristă a ajuns vânzătoare în Belgia

Angajată de care și-a bătut joc Marius Bodea este Maria Pîslaru, care a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada când avea calitatea de consilier juridic la Aeroportul Internațional Iași, sub conducerea lui Marius Bodea.

Femeia a povestit că, din cauza lui Marius Bodea, a fost nevoită să demisioneze în 2014. Cu un comportament deviant, Marius Bodea i-a cerut angajatei să încalce legile în repetate rânduri, însă aceasta a refuzat.

Refuzul de a demisiona l-a scos din minți pe Marius Bodea care a pornit o adevărată vânătoare împotriva femeii.

„Speram să-l văd la pușcărie pe acest individ1 Totul a pornit de la proiectul de extindere a pistei. La mine se afla proiectul tehnic în original, cu sigiliile Aeroportului. El îmi cerea tot timpul să nu respect legile, pentru că el este director. Într-o zi mi-a cerut proiectul original, dar i-am spus că nu pot face asta și i-am oferit o copie. El voia ca lucrarea să ajungă la firmele lui Fenechiu (n.r. -Relu Fenechiu -fost deputat PNL, condamnat la pușcărie). Ca răzbunare, mi-a sigilat proiectul ca să nu mai lucrez. În 2014 am fost nevoită să demisionez. A spus numai minciuni în presă că am furat din casierie și că am sustras documente. El este un idiot, nu are treabă cu sănătatea mintală”, a povestit Maria Pîslaru.

 

Adauga un comentariu