International

Trei morți și un rănit în urma prăbușirii unui avion într-o zonă rezidenţială

Publicat: 25 iul. 2020

Trei morţi şi un copil rănit la Wesel, în Germania, după ce un avion de agrement s-a prăbuşit peste o casă în urma unei coliziuni cu un balon cu aer cald.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială, în landul Renania de Nord-Westfalia. Trei persoane au murit, iar un copil a fost rănit, a anunţat sâmbătă poliţia, relatează Reuters.

Acoperişul casei pe care s-a prăbuşit avionul, la Wesel, a luat foc, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei. Nu se ştie deocamdată dacă printre victime se află şi pilotul avionului. În timpul inspectării proprietăţii, pompierii au găsit un copil – probabil un rezident al clădirii – care era uşor rănit, a spus purtătorul de cuvânt. De asemenea, membrii echipelor de salvare au găsit o paraşută lângă locul accidentului, despre care poliţia presupune că este paraşuta de urgenţă a aeronavei.

Acoperişul clădirii, în care se aflau cinci apartamente, a luat foc după impact, dar incendiul a fost stins la scurt timp. Potrivit purtătorului de cuvânt, avionul a decolat probabil de pe aerodromul Marl, situat în apropiere de estul oraşului unde a avut loc accidentul. Martori au declarat presei locale că aeronava a intrat în coliziune cu un balon cu aer cald cu puţin timp înainte de accident.

Adauga un comentariu