Local

Trei salariați, testați pozitiv la Curtea de Apel Iași. Instituția a făcut anunțul

Publicat: 20 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trei salariați testați pozitiv la Curtea de Apel Iași. Instituția a făcut anunțul
Curtea de Apel Iași a făcut un anunț important

Având în vedere situația ivită în cadrul compartimentului Arhivă curentă din cadrul Curții de Apel Iași în care un număr de 3 salariați au fost confirmați pozitiv cu virusul SARS CoV-2, văzând și adresa Direcției de Sănătate Publică Iași, Compartimentul de evaluare a factorilor de risc din mediul de viață și muncă referitoare la măsuri luate pentru limitarea răspândirii acestui virus, Curtea de Apel Iași aduce la cunoștința publicului faptul că în perioada 23.11.2020-04.12.2020 programul de lucru în mod direct cu publicul la compartimentul Arhivă al Curții de Apel Iași se desfășoară în intervalul orar 10:00-11:00.

Informațiile privind dosarele aflate pe rolul Curții de Apel Iași pot fi obținute telefonic (la nr. de telefon 0332-403804) sau accesând dosarul electronic, accesibil la adresa de internet www.ca-iasi.ro.

Prin intermediul formularului electronic pus la dispoziție pe site-ul instanței, la adresa www.ca-iasi.ro pot fi depuse, în format electronic, cereri de chemare în judecată, acte procedurale sau cereri de acces la dosarul electronic aflat pe rolul instanței. 

În contextul epidemiologic actual reafirmăm importanța utilizării dosarului electronic implementat la Curtea de Apel Iași și la instanțele arondate, precum și a depunerii documentelor adresate instanțelor prin formularul electronic amintit ori prin e-mail sau fax.

Judecătoria Hârlău din Iași, închisă din cauza COVID-19

Judecătoria Hârlău din Iași a fost închisă din cauza COVID-19! Din informațiile deținute reiese că acest lucru nu s-a mai petrecut de la începutul pandemiei de COVID-19 în Justiția din România! În urma deciziei, zeci de procese au fost amânate. Președintele Curții de Apel Iași, judecătorul Diana Micu Cheptene, dă asigurări că activitatea va fi reluată în curând

Judecătoria Hârlău din Iași a fost închisă temporar din cauza COVID-19! Zeci de procese au fost amânate. Activitatea Judecătoriei Hârlău, din județul Iași, a fost paralizată, practic, după ce unul dintre angajați a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre o grefieră care activa în cadrul instanței ieșene. Din câte se pare, femeia ar fi luat noul cornavirus din mediul privat. În momentul în care a fost testată, medicii au constatat că aceasta are COVID-19. Din cauza faptului că grefiera intrase în contact cu persoane din cadrul instanței amintite, s-a luat decizia stopării temporare a activității instanței.

O întreagă instanță din Iași, închisă din cauza COVID-19! „S-a luat această decizie pentru a nu risca să răspândim virusul!”

Contactat telefonic, judecătorul Diana Micu Cheptene, președintele Curții de Apel Iași, în circumscripția căreia se află Judecătoria Hârlău, a confirmat informația deținută de reporterii cotidianului BZI.

„Da, este adevărat. Judecătoria Hârlău și-a suspendat total activitatea pentru câteva zile. Un angajat a fost depistat pozitiv cu COVID-19 acolo. A fost o decizie a noastră, cei de acolo s-au sfătuit cu noi. S-a decis astfel, pentru a nu transforma instituția într-un focar și pentru a le da timp angajaților să se testeze. Am înțeles că, pentru ceilalți angajați, au venit deja primele teste, care sunt negative la COVID-19”, a declarat judecătorul Diana Micu Cheptene, cu privire la cazul de COVID-19 depistat la o grefieră de la Judecătoria Hârlău.

Adauga un comentariu