Actualitate

Trenul blestemat s-a blocat din nou! A rămas fără frâne în pădure – UPDATE

Publicat: 29 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trenul blestemat s-a blocat din nou A rămas fără frâne în pădure - UPDATE
Potrivit ISU Dâmbovița, incendiul s-a manifestat în compartimentul motor al locomotivei unui tren în gara orașului Găești. Trenul de persoane circula pe ruta București - Pitești și avea 80 de călători.

Un tren de călători cu zeci de copii a fost blocat pe câmp toată noaptea. Din păcate, după ce a plecat din București, trenul s-a blocat din nou. A rămas fără frâne în pădure.

UPDATE 19:00: Trenul a fost deblocat de către o locomotivă, a treia locomotivă trimisă în ajutor, după ce primele două s-au defectat. O parte dintre copii au fost preluați de părinți.

Trenul a plecat la 19:10 ieri, din Mangalia. Ar fi trebuit să ajungă la 6 dimineața în Severin.

Antena 3 a prezentat reacția halucinantă a directorului CFR:

Jurnalist: De ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la acel tren blocat cu 30 de copii?

Ovidiu Vizante, director CFR: Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația.

Jurnalist: Dumneavoastră sunteți director CFR Călători și oamenii aceia erau blocați. Nu s-a găsit o variantă? Au stat 30 de copii 8 ore, abandonați în câmp.

Ovidiu Vizante, director CFR: Cred că e impropriu să spuneți abandonați când toți directorii CFR Călători au încercat să găsească o soluție. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren.

Jurnalist: Pai nu trebuie să găsesc eu, dumneavoastră sunteți în funcție!

Ovidiu Vizante, director CFR: Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?

Jurnalist: Deci nu se putea face nimic pentru acei oameni? Au primit apă măcar?

Ovidiu Vizante, director CFR: Vor primi când ajung la București!

Jurnalist: După 8 ore?

Ovidiu Vizante, director CFR: Da, dumneavoastră căutați senzaționalul… Mulțumesc! La revedere!

Directorul CFR a închis telefonul când i s-a cerut să dea o explicație pentru care 30 de copii au fost blocați o noapte întreagă într-un tren, în mijlocul câmpului.

Alexandra Dobrescu, mama unuia dintre copii, a povestit la Antena 3 ce s-a întâmplat.

„De la ora 23:00 suntem blocați aici. Nu a venit nimeni. Ni s-a spus că o să vină o locomotivă din București. Copiii nu mai au apă, nu mai au mâncare. Eu am un grup de 30 de copii, dar mai sunt și alți copii care sunt mult mai mici. Este un grup de judo. Cred că au 6-7 ani.

Ai noștri sunt mai mari, 16-17 ani. S-au mai jucat cărți, dar deja răbdarea lor nu mai este. Suntem în câmp, în mijlocul câmpului.”

În cele din urmă, trenul blocat în câmp cu zeci de copii a ajuns în Gara de Nord, cu o întârziere de zece ore. Acolo au primit doar apă și un corn cu ciocolată, potrivit spuselor părinților.

Adauga un comentariu