Sport

Tricolorii au ratat prima de 500.000 de euro! Ce sumă vor lua dacă ajung la EURO 2020

Publicat: 28 nov. 2019

Fotbalul românesc mai are o șansă să ajungă la EURO 2020, chiar dacă am ratat preliminariile care ne-ar fi putut duce direct la turneul final. Mai avem însă o șansă, în barajul din Liga Națiunilor.
Pe 27 martie vom juca în Islanda meciul cu țara gazdă, iar dacă echipa noului selecționer Mirel Rădoi învinge, mai avem un duel cu câștigătoarea barajului Bulgaria – Ungaria.

EURO 2020 se va disputa pentru prima dată în 12 orașe europene

Fotbaliștii României au ratat un bonus de 500.000 de euro din cauza ratării calificării directe la EURO 2020.

La meciurile cu Suedia, 0-2, și Spania, 0-5, președintele Răzvan Burleanu le-a transmis jucătorilor că au suplimentată prima de calificare cu 500.000 de euro. Suma aceasta ar fi fost în afara celor 3,7 milioane de euro, stabiliți în negocierile dinaintea startului preliminariilor, după cum anunță ProSport. Cele 3,7 milioane de euro ar urma să-i împartă din cei 9,25 milioane, oferiți de UEFA fiecărei echipe calificate.
Chiricheș, Tătărușanu și Stanciu au participat înaintea meciului de debut în preliminarii la o întâlnire cu șefii FRF. Jucătorii au reușit să obțină pentru ei și colegii lor 40% din suma pe care UEFA ar trebui să o vireze în conturile FRF dacă ne calificăm. Rămâne de văzut ce bani suplimentari vor fi oferiți pentru baraj



loading...

Adauga un comentariu