Cancan ultimă oră

Trupul neînsufleţit al Cristinei Țopescu a fost depus la capela cimitirului Bellu. Ce a declarat familia?

Publicat: 14 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Familia Cristinei Țopescu a avut prima reacție publică după ce s-a aflat că regretate jurnalistă s-a stins din viață la 59 de ani. În urmă cu puțin timp, familia Cristinei Ţopescu a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că trupul neînsufleţit al jurnalistei va fi depus la capela cimitirului Bellu, miercuri, la ora 14:00. Incinerarea va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bărzeşti.

În cadrul comunicatului, rudele Cristinei Țopescu au menționat faptul că a fost dorința jurnalistei de a fi incinerată. Totodată, cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați la capela Cimitirului Bellu, începând de mâine, 15 ianuarie, de la ora 14:00.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14:00. Rugăm păstrarea decenței și a discreției cuvenite Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, se arată în comunicatul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Adauga un comentariu