National

Trupul neînsufleţit al unei tinere, găsit în râul Olt

Publicat: 04 mai 2020

Cadavrul unei tinere a fost descoperit în râul Olt, lângă Clubul Nautic din Slatina, la aproximativ 32 de kilometri de Caracal, iar anchetatorii au transmis că este vorba despre Nicoleta Marcu, în vârstă de 27 de ani, dispărută de acasă.

Chiar prietenul Nicoletei Marcu a reclamat dispariția acesteia, cu o săptămână în urmă, nemaigăsind-o pe aceasta în locuință și neavând nicio informație despre ea.

„La solicitarea IPJ se acționează cu o ambarcațiune cu motor pentru căutarea unei persoane posibil înecate în râul Olt, în zona podului rutier de la ieșirea din municipiul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu la începutul cercetărilor. În cadrul acţiunii de căutare au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai AJVPS Olt, cu două ambarcaţiuni, dar şi jandarmi şi poliţişti, care au desfășurat căutări pe malul râului.

Cadavrul tinerei a fost descoperit în râul Olt, la doi metri de mal, iar cazul a fost preluat de IPJ Olt pentru a se stabili toate circumstanțele care au dus la această tragedie.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă pneumatică, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează în zona debarcaderului de la Plaja Olt, pentru degajarea unui cadavru din râul Olt. A fost degajat, cu ajutorul accesoriilor specifice, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin, aflat la aproximativ doi metri de mal. Cazul a fost preluat de IPJ Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, informează reporter24.info.

Adauga un comentariu