Magazin

Tu știi cum să îți alegi decorul pentru o nuntă în aer liber? Iată TOP 3 idei foarte actuale!

Publicat: 07 oct. 2020

Atunci când te decizi să îți organizezi o nuntă în aer liber, trebuie să te gândești, în primul rând, la organizarea spațiului și a decorului, care să fie perfect ales și să aibă o tematică aparte. De exemplu, o nuntă pe plajă poate fi o provocare în ceea ce privește design-ul și potrivirea decorațiunilor cu spațiul de desfășurare al evenimentului. De aceea, de cele mai multe ori, vei avea nevoie de ajutor.

Indiferent că organizezi cununia civilă, cea religioasă, petrecerea de după sau toate cele trei evenimente în aceeași zi, decorațiuni ca buchetele și aranjamentele florale trebuie alese cu grijă, astfel încât totul să se potrivească perfect. Pentru a te asigura că totul decurge așa cum îți dorești, este recomandat să apelezi la o echipă profesionistă de organizatori, iar tu să îți petreci ziua specială în deplină relaxare, să fii invitat la propria nuntă.

Iată TOP 3 teme de decor foarte actuale pentru nunta ta!

  1. Nunta Vintage

Acest curent este inspirat din tendințele anilor `20-`70, în materie de accesorii, vestimentație, make-up, muzică și decor. În ceea ce privește decorațiunile, apelează la cele vintage, care se găsesc foarte ușor în magazinele cu aceeași tematică. Ca și combinație de culori, pastelurile se potrivesc cel mai bine, chiar și pentru aranjamentele florale. Poți opta pentru florile de orhidee roz, combinate cu elemente verzi, pentru a crea un contrast aparte. Pentru invitații, folosește modele de tipul paginilor din cărți vechi și încearcă să creezi un eveniment complet cu ajutorul micilor detalii.

  1. Nunta Boho Chic

Românii își doresc din ce în ce mai mult să aibă o nuntă în locații nonconformiste. De aceea, ei aleg, de cele mai multe ori, tematici aparte. Stilul boho se referă la relaxare, romantism și este sinonim cu libertatea de exprimare. În general, un decor bohemian este inspirat din natură, are influențe din cultura hippie, combinate cu elemente gypsy și vintage. Decorul de nuntă oferă un aer confortabil, familiar, are accesorii homemade și se poate personaliza după bunul plac al mirilor. Mai mult, este plin cu texturi extrem de diferite, culori tari, macrameuri și dantelă. Nunta Boho Chic poate avea câteva teme complementare, cum ar fi: Boho Vintage, Beachy Boho, sau Luxe Boho, iar mirii își pot alege direcția în funcție de personalitatea lor.

  1. Nunta Greenery

Greenery este una dintre cele mai populare tematici ale ultimilor ani, perfectă pentru orice anotimp. Greenery este un termen care se referă la natură și evidențiază culoarea verde, care trebuie să existe în majoritatea decorațiunilor tale. Ca paletă coloristică, se îmbină albul cu orice nuanțe pământii și tonuri verzi, cu accente pe pete de culoare ca roz sau galben. Această tematică este perfectă pentru nunțile organizate în pădure sau pe plajă, pentru că vine în armonie perfectă cu natura. Așadar, intră pe site-ul Nuntapeplaja.ro și descoperă unicitatea unei petreceri organizate în aer liber. Alege plante naturale pentru decorațiunile din centrul mesei, arcade albe cu crengi pentru altar și pentru panoul de fotografii și încearcă să umpli fiecare spațiu gol cu ornamente înflorate. Mai mult, poți opta pentru invitații interactive, care să anunțe tema evenimentului și care să conțină un recipient cu nisip, sau semințe de flori, pe care invitații le pot planta.

Așadar, dacă îți dorești o tematică unică pentru nunta ta de pe plajă, poți apela cu încredere la una dintre cele trei idei de mai sus. Fiecare în parte se poate adapta perfect spațiului pe care l-ai ales. Tot ce rămâne de făcut este ca tu să te decizi care se potrivește personalității tale.

Sursa foto: Shutterstock.com

Adauga un comentariu