Local

Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași, ne spune care este cel mai mare dușman al Iașului, dar răspunde și la alte întrebări de interes pentru ieșeni – VIDEO

Publicat: 22 apr. 2024
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Tudor Ciuhodaru candidat AUR pentru Primăria Iași ne spune care este cel mai mare dușman al Iașului dar răspunde și la alte întrebări de interes pentru ieșeni - VIDEO
Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași, ne spune care este cel mai mare dușman al Iașului

Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași, a răspuns unui set de întrebări cu privire la Iași, la ieșeni, dar vorbește și de nevoile acestora.

Care este cel mai mare dușman al Iașului?

„Chirica”.

Care este cel mai mare dușman al României?

„PCR, Partidul Comasat Român”.

Câte ore face trenul de la București la Iași?

„Depinde, dacă e vară, dacă e iarnă, dacă e cu sau fără domnul Grindeanu. În medie ar trebui pe hârtie să facă șase ore și jumătate, șapte. Dar vă spun eu că niciodată n-a făcut atâta”.

Cât costă biletul de autobuz în Iași?

„3.50, dacă zic bine, dar oricum este mult prea scump pentru ceea ce înseamnă nevoile ieșenilor. Și cum ar fi să fie totuși transportul public gratuit așa cum este în alte țări europene? Măcar de sărbători legale.”

Care este cea mai mare nevoie a ieșenilor?

„Sănătatea și vorbesc de proiectul unui oraș sănătos, pentru că de la poluare, transport, lipsa creșelor și a grădinițelor, toate astea ne creează un stres suplimentar, așa că poate le facem în proiectul unui oraș sănătos și un spital municipal”.

Despre problema corupției în administrația locală, Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași spune că este, de fapt, cea mai mare problemă.

„Este cea mai mare problemă și după au dublat-o de incompetență. Și nu știu cum se face, te uiți în stânga, în dreapta, numai corupți, dar corupții lor sunt mai altfel decât corupții altora. Iar ipocriția maximă este că fără penali în funcții publice a devenit doar cu penali în funcții publice. Așa că haideți să-i ardem cu votul. Există cea mai bună variantă, iar soluția sănătoasă suntem noi”, declară Tudor Ciuhodaru, candidat AUR pentru Primăria Iași.

 

Comentarii
  • Bine doctore. Oricum dr Ciuhodaru e cel mai credibil
    candidat. Nu poți veni cu pretenții când ai candidați de teapa lui Bode – Fenechiu, Blăjuț – Hrițac, Balaniscu – blatistul imobiliar, Chichirău mahalagioaica. dr Ciuhodaru se bate pe Chiricus turmenantos de la egal la egal.

  • Daca iese primar, și vrea să facă ceva cum trebuie , sa schimbe toți directorii din fruntea CTP, Citadin , Servicii Publice,etc. Schimbate și consiliile de administrație și cei care mănâncă din bugetul local degeaba, cu niste salarii nesimțite, in vreme ce angajații lucrează pe salarii de 💩. Transportul local nu va reuși să îl facă gratuit, chiar daca vrea sa ia exemplul Clujului, poate doar daca va tăia la sânge din gratuități.

  • Cel mai mare dușman al Iașului este doctorul CIHODARU, care a uitat tot ce mai știa din Medicină și a devenit libelula politică AUR , să nenoroceasca cultura, starea sociala și bunul simț al ieșenilor. Huo, pe pustii !

  • Traseistul asta de Ciuhodaru a ajuns la AUR??? A fost la PSD – PC (partidul sekuristului Dan Voiculescu) – PPDD (Dan Diaconescu) – UNPR (Gabriel Oprea) – iar PSD. La PSD nu-l mai puneau acum pe liste, asa ca a sarit in alta barca. Unde e de ros un ciolan, hop si Ciuhodaru!

  • Voi alege Ciuhodaru. El poate fi în acelaşi timp şi la serviciu la Primărie şi prin studiouri la antene , realitatea sau românia tv, mai face şi vreo gardă pe la vreun spital, vreo vizită prin Bali, oriunde voi întoarce capul, voi da peste Primarul nostru… Ciuhodaru. Trebuie ales. Nu e traseist: nu a fost la ungurii UDMR şi nici la Partidul italienilor, al armenilor, al albanezilor. Dar are timp…

Adauga un comentariu