Local

Tudorel Toader,plângere la Poliție împotriva celor care au scris mesaje jignitoare prin Iași

Publicat: 21 nov. 2019

Tudorel Toader afirma că a depus plângere la Poliţie împotriva celor care au scris mesaje jignitoare în mai multe zone ale oraşului Iaşi.

„Am făcut plângere pentru identificarea şi eventuala sancţionare a autorilor. Comunitatea academică este abilitată să se pronunţe cu privire la exercitarea prerogativelor de rector, cu atât mai mult cu cât urmează alegerile pentru aceasta demnitate”, a spus Tudorel Toader, citat de Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au declarat că a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere, după sesizarea făcută de Toader.

„În urma sesizării primite, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Cercetările continuă pentru identificarea autorilor, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsurile legale”, a declarat Ioana Bilea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Aceste acte de vandalism au ajuns la un nivel care încalcă principiile democraţiei. Un om nu poate fi presat şi agresat pentru a renunţa la o funcţie doar pentru faptul că are alte viziuni politice. Până la urmă, fiecare are dreptul de a se exprima, dar într-un mod care să nu afecteze direct viaţa unei alte persoane.loading...

Adauga un comentariu