Prima pagină » Lifestyle » Tunsori în scări păr scurt. Tehnicile stiliștilor au evoluat considerabil

Tunsori în scări păr scurt. Tehnicile stiliștilor au evoluat considerabil

01 dec. 2023, 13:35,
BZI.ro, în Lifestyle

Tunsorile în scări pentru păr scurt sunt foarte la modă în prezent și arată foarte șic, indiferent de textura părului. Înainte de a păși într-un salon, ar trebui să iei în considerare câteva aspecte, iar cel mai important este să știi cât de scurt vrei să te tunzi. Există multe tunsori în scări, precum pixie, wixie sau bixie. Cu toate acestea, există și câteva tunsori care păstrează puțina lungime, cum ar fi tunsoarea bob.

De asemenea, ar trebui să te gândești binedacă dorești să adaugi franjuri șuvițelor tale. Tunsorile franjurate pot fi o modalitate distractivă de a da un plus de farmec look-ului tău, în special dacă ai părul în scări. Așadar, dacă ești curioasă să afli ce fel de stil de păr scurt în scări ar trebui să încerci, citește pentru a afla care ți se potrivește.

Tunsori în scări păr scurt care te pot pune în evidență

Tunsorile în scări au fost dintotdeauna foarte populare și reușesc să te facă mai fermecătoare și atrăgătoare. Cel mai mare avantaj a stilului în scări este că sunt potrivite pentru fiecare tip de structură a feței. În continuare, îți vom prezenta câteva tunsori în straturi superbe pentru părul scurt.

Dacă vrei să încerci o tunsoare pixie, dar te ferești de un look prea scurt, îți recomandăm să încerci tunsoarea denumită „pixie shag”. Cu aceast stil, vei putea avea un look cu păr mai scurt, dar nu atât de scurt încât să nu ai deloc fluiditate în păr. Acest look este o combinație excelentă între tunsoare pixie și populara „wolf cut” în scări, care a făcut ravagii în sezoanele trecute. Cu siguranță este un look ce merită încercat dacă vrei să mergi pe varianta de păr scurt.

O altă opțiune pentru cei care doresc un bob este bobul dezordonat în scări. Acest stil de bob dezordonat îți va oferi o coafură scurtă în scări, cu aspect de bob, dar cu câteva straturi adăugate pentru un aspect dezordonat. Deci, dacă nu vrei să optezi pentru un bob tăiat drept, îți recomand să iei în considerare stilul bob dezordonat în scări.

Stiluri care adaugă dimensiune și fluiditate părului

Tunsorile în scări foarte filate sunt, de asemenea, o altă opțiune excelentă pentru cei care vor un look mai scurt, dar nu atât de scurt precum este pixie. Tunsorile filate în scări au avantajul că îți poți alege singură lungime, și vor adăuga multă dimensiune unui look cu păr scurt, astfel încât vei avea un păr scurt cu multă mișcare.

Dacă vrei un bob cu ceva dimensiune în plus, îți recomandăm să ceri frizerului un bob scurt în scări tuns cu briciul. Briciul este cheia acestui look, fiind o tehnică specială de tuns, care va adăuga un plus de dimensiune și textură părului tău.

Dacă îți dorești o coafură scurtă în straturi care să îți ofere un efect ondulat, îți recomandăm să optezi pentru o tunsoare de bob texturat. Acest look te ajută să obții o tunsoare scurtă cu câteva scări adăugate care vor oferi părului acea fluiditate frumoasă și va accentua orice fel bucle naturale pe care le ai în păr. Deci, dacă îți place aspectul natural și vânturat al părului, dar vrei ceva puțin mai scurt, cu siguranță merită să iei în considerare acest look de tunsoare în scări păr scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *