Prima pagină » Lifestyle » Beauty » Tunsori păr scurt femei. Dacă vrei să faci o schimbare, această tunsoare te va pune cu adevărat în valoare

Tunsori păr scurt femei. Dacă vrei să faci o schimbare, această tunsoare te va pune cu adevărat în valoare

01 dec. 2023, 12:22,
BZI.ro, în Lifestyle

Tunsorile păr scurt pentru femei pot fi eliberatoare, dar și intimidante. Oamenii își vor da întotdeauna cu părerea despre cum ar trebui să arate părul tău. Dar acesta îți aparține în totalitate, și este o expresie a propriei tale puteri, identități și frumuseți.

Societatea ne tot spune adesea că părul lung este mai feminin, mai atrăgător. Dar multe femei preferă un stil mai radical, precum tunsoarea pixie, bobul scurt, sau chiar rasul complet. Și arată absolut fantastic. Multe dintre femeile care au optat să își tundă parul scurt s-au simțit revigorate și renăscute, s-au simțit puternice.

Tunsori păr scurt femei. Wixie este o tunsoare modernă și ușor de întreținut

Dacă ești în căutarea unei tunsori scurt dar elegante și ușor de întreținut, tunsoarea wixie este trendul acestui an. Flatantă și versatilă, aceasta face minuni pentru toate tipurile și texturile de păr. Orice tunsoare scurtă ușor de întreținut te vă face să te simți eliberată, iar tunsoarea wixie nu face excepție. Aceasta îți conferă un look relaxat, și este totodata un stil clasic, care nu se va demoda niciodată.

Dacă nu ai găsit niciodată o tunsoare scurtă care să ți se potrivească, s-ar putea să nu fi aflat de acest stil care oferă volum și textură, și necesită un styling minim, astfel încât să poți arăta la patru ace chiar și în diminețile mai aglomerate. Fie că ești în căutare de inspirație pentru coafuri scurte sau vrei să îți revigorezi tunsoarea pixie dandu-i un aer mai modern, iată tot ce trebuie să știi despre acest stil de tunsoare care face ravagii printre vedete. Tunsorile stil wixie sunt cunoscute pentru versatilitatea lor și scările texturate, implicând în mod tipic menținerea părului mai scurt pe laterale și în spate, și cu scări puțin mai lungi în partea de sus. Caracteristica cheie a acesteia sunt ‘aripile’ care încadrează fața, ajutând la adăugarea de formă și definiție feței.

Aceasta este un hibrid între două tunsori, este parțial pixie și parțial mullet, cu un plus de șic, potrivită pentru toate vârstele și tipurile de păr. Cel mai atractiv aspect este că poate fi personalizată pentru a se potrivi diferitelor forme de față, cât și stilului personal. Există modalități infinite de a stiliza wixie, astfel încât oricine poate găsi o variantă care să i se potrivească. Cu toate acestea, există anumite forme de față cărora li se potrivește extraordinar de bine.

Ce forme de față sunt avantajate de acest stil

Cei cu o formă ovală a feței au forma perfectă pentru wixie. Franjurii texturați ai acestei tunsori se vor potrivi, de asemenea, fețelor rotunde și în formă de inimă. Cu toate acestea, cei cu fețe mai lungi pot avea nevoie să păstreze puțin mai multă lungime pentru a echilibra forma feței. Tendințele actuale în materie de coafuri pentru 2023 constau în jocuri de tăieturi și culori care funcționează trăsăturilor individuale, așa că nu ezita să abordezi stilul wixie în câteva moduri diferite până când găsești stilul cel mai potrivit pentru tine.

Zonele laterale texturate pot fi ascunse în spatele urechii pentru o ridicare flatantă a pomeților. Contrastate de lungimile în zona gâtului, oferă un efect de subțiere pentru orice formă de față. O alternativă chiar mai flatantă a tunsorii bob, aceasta poate face minuni pentru evidențierea formei feței.

În general, tinde să se potrivească celor cu fețe ovale, în formă de inimă și pătrate. Pentru fețele ovale, aceasta evidențiază trăsăturile faciale și menține un look echilibrat. Fețele în formă de inimă beneficiază de scările scurte care estompează linia maxilarului. Fețele pătrate pot fi echilibrate din scări delicate și texturate pentru a adăuga dimensiune și a estompa unghiurile specifice.

Deși atât wixie, cât și pixie sunt tunsori scurte, ele au diferențe subtile.. Tunsoarea wixie are în mod tipic scări mai lungi în partea de sus, permițând mai multă versatilitate și textură la coafare. Poate fi purtată în diferite variante, cum ar fi pieptănată pe o parte sau aranjată în bucle.

Pe de altă parte, tunsoarea pixie este în general mai scurtă per ansamblu, creând un aspect neted și mai uniform. Ambele tunsori oferă un stil șic și ușor de întreținut, dar tunsoarea wixie oferă puțin mai multă lungime și flexibilitate. Coafurile scurte pentru femeile de peste 50 de ani pot fi dificil de stăpânit dacă vrei să păstrezi o anumită lungime fără a pierde din volum, deci dacă sunteți de părere că tunsorile clasice de tip pixie nu vă avantajează prea mult, wixie este cea mai bună alternativă.

În timp ce ambele sunt coafuri minunate și flatante, stiliștii recomandă în general wixie atunci când vrem să facem o schimbare și nu suntem pe deplin hotărâte. Pentru a adăuga textură și volum, aplică o cantitate mică de spray texturizant sau produs de styling pe părul umed. Folosește degetele sau un pieptene pentru a crea forma și textura dorită. Dacă dorești, poți folosi o cantitate mică de pomadă sau ceară pentru a defini scările și a adăuga strălucire tunsorii wixie sau oricărei tunsori păr scurt pentru femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *