Stiri si curiozitati

Tunsori scurte moderne pentru femei. Ce recomandă stiliștii pentru toamna anului 2023

Publicat: 30 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tunsori scurte moderne pentru femei. Ce recomandă stiliștii pentru toamna anului 2023
Tunsorile scurte moderne oferă doamnelor un aspect tânăr, un look fresh și le ajută să iasă din tipare.

Reprezentantele sexului frumos vor să afle care sunt cele mai apreciate și la modă tunsori scurte moderne pentu femei. Doamnele acordă o importanță deosebită podoabei capilare, fie că este vorba de îngrijire, tunsoare sau coafură. Femeile care vor să iasă din tipare cu un look fresh au o gamă largă de modele de tunsori. Iată ce recomandă stiliștii pentru toamna anului 2023.

Tunsori scurte moderne pentru femei

Doamnele și domnișoarele sunt atente la aspectul părului lor și apelează la tot felul de tratamente de înfrumusețare și de îngrijire pentru a avea o podoabă capilară cu volum, bogată și sănătoasă. Când vine vorba de păr, multe doamne aleg niște tunsori scurte moderne pentre femei.

Printre cele mai apreciate tunsori pentru doamnele care au părul scurt sunt tunsorile Pixie, tunsorile Garcon, tunsorile bob scurt, tunsoare bob Carre, tunsori scurte asimetrice sau tunsori scurte cu breton.

Pentru sezonul de toamnă al anului 2023, specialiștii în beauty recomandă tunsorile Pixie doamnelor care au părul scurt. Acest tip de tunsoare este extravagant, inedit și cu siguranță le va ajuta pe doamne să iasă din tipare.

Femeile acordă o importanță deosebită și coafurii. Cele cu părul lung optează pentru împletituri elegante și bucle lejere sau în valuri, iar doamnele cu părul mediu preferă cocurile și cozile lejere. Extrem de importantă este și manichiura. Specialiștii recomandă pentru acest sezon unghii de toamnă simple, în culori calde, iar în ceea ce privește vestimentația, la modă sunt hainele lejere în nuanțe de bej, maro, verde închis, grena și galben. Un machiaj discret, o ținută lejeră, o manichiură elegantă, simplă și o tunsoare modernă, toate sunt importante pentru reprezentantele sexului frumos și le vor ajuta pe femei să iasă din tipare și să atragă privile tuturor.

Cum să ieși în evidență cu o tunsoare spectaculoasă

Specialiștii în beauty recomandă pentru sezonul rece tunsorile extravagante și îndrăznețe pentru femeile cu părul scurt. Una dintre cele mai îndrăgite tunsori este cea Pixie. Se potrivește fețelor ovale sau trăsăturilor fine.

Tunsoarea Pixie arată foarte bine și la părul drept, dar și la părul ondulat, iar dacă ținem cont de câteva trucuri ale specialiștilor, la final vom obține un look fresh și vom atrage multe priviri.

O altă tunsoaare la modă în toamna anului 2023 este cea Garcon. Aceasta este la bază o tunsoare masculină, dar arată superb la femeile cu o față feminină. Acest tip de tusoare presupune un joc cu lungimile straturilor de păr, ceea ce oferă posibilitatea de a alege unde să fie părul tuns mai lung și unde mai scurt.

La fel de bine, reprezentantele sexului frumos pot alege o tunsoare bob scurt, caracterizată prin versatilitate. Astfel, această tunsoare poate fi bob scurt filat cu volum, realizând un stil minimalist sau poate fi un bob scurt în scări. Pentru doamnele mai îndrăznețe, perfectă este tunsoarea bob cu breton, ce se potrivește de minune cu un machiaj natural și o vestimentație casual.

Tunsorile scurte moderne oferă doamnelor un aspect tânăr, un look fresh și le ajută să iasă din tipare. Multe femei care au părul scurt optează pentru tunsorile extravagante, asimetrice, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor.

Adauga un comentariu