Local

Tupeul fără margini al lui Anton Doboș! A parcat din nou pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități – FOTO

Publicat: 22 iul. 2020
ALT=
Tupeul fără margini al lui Anton Doboș! A parcat din nou pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități

Tupeul fără margini al lui Anton Doboș! Fostul deputat Anton Doboș și-a parcat și astăzi mașina pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Fără să-i pese că acele locuri sunt destinate unor persoane care au într-adevăr probleme, Anton Doboș a parcat și astăzi limuzina marca Toyota pe unul dintre locurile destinate persoanelor cu dizabilități, de la sediul Finanațelor Publice.

Ieri-dimineață, Anton Doboș a parcat nonșalant bolidul marca Mercedes. Nu este prima dată când ocupă aceste locuri în ciuda semnalizării din curtea Finanțelor ieșene. Angajații din instituție nu cunosc detalii despre un presupus handicap al colegului de muncă

Tupeul fără margini al lui Anton Doboș: Parchează pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități fără să aibă vreun drept

Acum angajat în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Iași, Anton Doboș ocupă locurile de parcare din curtea instituției fără să aibă vreun drept. Nu este prima oară când parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap.

Reporterii BZI s-au interesat dacă fostul deputat suferă de un handicap ascuns, dar colegii de serviciu au infirmat această supoziție. Mai mult, pentru a ocupa un astfel de loc special, pe bordul mașinii trebuie lăsat la vedere un permis special. Toată scena s-a petrecut în cursul dimineții de ieri. Anton Doboș a parcat un bolid marca Mercedes ML 320 CDI chiar pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. La niciun metru de parcare se află un indicator care atenționează că locul este rezervat. Apelat telefonic, Anton Doboș nu a răspuns pentru a oferi explicații.
Ca să arate cât de puternic este el (sau ce handicap grav are), după prânz, Anton Doboș (omul de încredere al pușcăriașului Relu Fenechiu) a plecat la masă cu bolidul lui marca Mercedes ML320 și s-a întors cu mașina soției, o Toyota Corolla, cu numărul de înmatriculare IS-10-MPP. Unde credeți că a parcat această mașină? Exact pe locul destinat persoanelor de dizabilități!

Fostul deputat Anton Doboș parchează pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, dar nu este prima dată când o comite

De altfel, nu este prima dată când Anton Doboș parchează pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. Reporterii BZI au imortalizat momentul și în 2018, de data aceasta când se afla la volanul unui autoturism marca Toyota, exact același pe care acum îl conduce soția, și l-a parcat și atunci tot pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. Anton Doboș ocupă în acest moment funcția de șef Serviciu. În 2010 a fost numit director executiv la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași, susținut fiind de Partidul Național Liberal și de pușcăriașul Relu Fenechiu. Conform ultimei declarații de avere, deține două terenuri în Iași, în suprafață totală de 1.115 metri. A mai bifat o casă de locuit de 263 metri pătrați și o anexă de 133 metri pătrați. Mai are un card de salarii cu 30.029 lei, dar și cu un împrumut acordat unei persoane fizice, în valoare de 200.000 lei. Declarația de avere mai arată o datorie la bănci de 40.000 euro și 10.000 euro la o persoană fizică. Anul trecut, a încasat de la finanțe suma de 80.308 lei.

Soția fostului politician va fi schimbată din funcția de trezorier șef, interviurile urmând să aibă loc în cursul acestei zile

Soția fostului politician, Camelia Doboș, ocupă în prezent funcția de trezorier-șef la nivelul județului Iași. Însă, după 4 ani pe postul de conducere, va fi schimbată. Astăzi, la Ministerul Finanțelor Publice sunt programate interviuri pentru ocuparea postului. Conform surselor din Finanțe, Camelia Doboș va renunța la post, urmând să fie înlocuită de Veronica Tănăsucă, angajată în instituție de aproximativ 10 ani. Pe făraș este și Gina Simona Fîrțescu, director la Direcția Trezorerie, pe toată regiunea. A fost pusă pe funcție la începutul acestui an. Este nora lui Dan Fîrțescu, fost șef la Finanțele din Suceava, acum consilier la Curtea de Conturi. În instituție se știa că postul era protejat de Valentin Mavrodin, fost secretar de stat, amic cu Dan Fîrțescu. Pentru ocuparea postului a fost propusă de Marian Bosianu, fost director al DGRFP. Directoarea are în proprietate trei apartamente, două în Copou și unul în zona CUG. Soțul este profesor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”.

 

Comentarii
  • Tovarase… in imagini este o Toyota… De unde bolid marca Mercedes??? Probabil si el a confundat locurile de parcare precum tu marcile auto.

  • si la doctorii cu 20000pe luna faceti referire
    care poarta aiurea bolnavii cu sau fara handicap
    gresesc tratamente si diagnostice
    la aia tupeu
    si ba s concediu ba plecati ba nu poate ba nu se pricepe

Adauga un comentariu