International

Twitter suspendă contul virologului chinez Li-Meng Yan, care a susținut că coronavirusul a fost făcut în laboratorul Wuhan

Publicat: 18 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Twitter suspendă contul virologului chinez Li-Meng Yan care a susținut că coronavirusul a fost făcut în laboratorul Wuhan
virusologul Meng Yan

Twitter suspendă contul virologului chinez Li-Meng Yan, care a susținut că coronavirusul a fost făcut în laboratorul Wuhan

Site-ul de microblogging Twitter a suspendat contul virologului chinez, dr. Li-Meng Yan, care susținuse anterior că coronavirusul a fost dezvoltat într-un laborator din Wuhan din China.

New Delhi: site-ul de microblogging Twitter a suspendat contul virologului chinez, dr. Li-Meng Yan, care susținuse anterior că coronavirusul a fost dezvoltat într-un laborator din Wuhan din China.

Li-Meng Yan, care ar fi fugit din China pentru a deveni denunțător, a afirmat că a avut dovezi că virusul mortal a fost produs într-un laborator din Wuhan.

Marți, contul Twitter al lui Yan a fost eliminat după ce a acuzat China că fabrică și eliberează intenționat agent patogen al coronavirusului.

Contul ei de Twitter rămâne inactiv, cu un mesaj care scrie: „Cont suspendat. Twitter suspendă conturile care încalcă Regulile Twitter

Site-ul de microblogging a început să afișeze mesaje de avertizare pe tweet-uri pe care le-a găsit că au contestat revendicările de coronavirus. Până în prezent, Twitter nu a comentat despre suspendarea contului lui Yan.

Li a susținut că are dovezi că virusul provine dintr-un laborator de virologie din oraș și nu de pe piața alimentelor umede. „Secvența genomului este ca o amprentă umană”, a spus ea în videoclipul lansat pe YouTube.

Dr. Li-Meng, într-un videoclip de pe YouTube, a subliniat că coronavirusul nu provine de pe o piață a cărnii din Wuhan și afirmația că coronavirusul provine dintr-o piață umedă din Wuhan este pur și simplu „un fum”.

Ea a adăugat, de asemenea, că coronavirusul nu este natural. Dr. Li-Meng a spus că a aflat prin intermediul medicilor locali și a unor informații că virusul nu s-a născut pe piața cărnii, ci a fost fabricat în laborator.

Ea a dat vina pe lângă Organizația Mondială a Sănătății pentru că nu a răspuns în mod adecvat la amenințarea cu coronavirus atunci când a fost raportată. Potrivit doctorului Li-Meng, oficialii chinezi au ignorat, de asemenea, avertismentele ei, în ciuda faptului că erau conștienți de pericolul pe care lumea avea să-l facă.

Virologul chinez a menționat că laboratorul din Wuhan unde a fost fabricat coronavirusul este controlat de guvernul chinez.

Adauga un comentariu