Actualitate

Tzancă Uraganu a ajutat-o cu bani pe Sorina, prima soție a lui Nicolae Guță

Publicat: 13 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tzancă Uraganu a ajutat-o cu bani pe Sorina prima soție a lui Nicolae Guță
Sorina Manelista a primit banii de care avea nevoie pentru a se opera în Turcia

La mai puțin de două săptămâni de când s-a aflat de problemă, Tzancă Uraganu a ajutat-o cu bani pe Sorina Guță, prima soție a manelistului. Reamintim că aceasta se confruntă cu mari probleme de sănătate, fiind internată în Germania după ce a fost depistată cu COVID. De asemenea, Sorina, prima mare iubire a lui Guță, are anumite complicații la rinichi, necesitând o intervenție în Turcia.

În urmă cu aproape două săptămâni, lumea muzicii de petrecere afla cu stupoare că Sorina Manelista este grav bolnavă. Atunci, fosta mare iubire a lui Nicolae Guță a apărut într-un live pe TikTok, conectată la oxigen. Cel care a făcut un apel pentru a o ajuta pe femeie a fost un alt nume mare din lumea maneliștilor, Tzancă Uraganul.

Tzancă Uraganu a ajutat-o cu bani pe Sorina Guță

Tzancă Uraganu s-a ținut de promisiune! Le-a spus internauților încă de la bun început că va face tot posibilul pentru a-i salva viața colegei sale de breaslă, Sorina Manelista, care se confruntă cu probleme de sănătate destul de grave. Iată ce noi declarații a făcut celebrul manelist despre Sorina!

Sorina Manelista a făcut ravagii pe micile ecrane și la evenimente împreună cu dragostea vieții sale, Nicolae Guță. Cei doi s-au despărțit, din cauza faptului că manelistul ar fi fost mult prea gelos. Anii au trecut, iar recent Sorina Manelista a fost diagnosticată cu o boală cruntă. Cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare a fost nimeni altul decât Tzancă Uraganu, care a lansat și un strigăt de ajutor.

I-a îndemnat atât pe lăutari, cât și pe oamenii de rând, să doneze pentru a-i salva viața Sorinei Manelista. Cântăreața are nevoie de un transplant la o clinică de renume din Turcia. Atunci când a aflat diagnosticul, artista l-a sunat direct pe manelist.

„Mă simt foarte bucuros și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut posibilitatea de a o ajuta, cât de cât. Sperăm ca toată lumea să se gândească la ea, cei care o îndrăgesc și să îi ofere acolo, cât de cât, un mic sprijin, ce poate fiecare. Dacă dă Dumnezeu să fie bine o să mai am grijă de ea, așa cum pot și sper să îi fie de folos”, a spus manelistul.

Ce probleme are fosta mare iubire a lui Nicolae Guță

Pentru a ajunge cât mai repede în Turcia, Sorina Manelista avea nevoie de suma de 10.000 de euro. Tzancă Uraganu a ajutat-o, așa cum i-a promis de prima dată când i s-a cerut ajutorul, la telefon. Cu toate acestea, el s-a arătat destul de supărat că Nicolae Guță nu a schițat niciun gest că ar vrea să o ajute pe fosta lui parteneră.

Sorina și Nicolae Guță au strâns împreună o avere impresionantă. Tzancă Uraganu a declarat în urmă cu câteva zile că Sorina Manelista i-ar fi spus la telefon că Nicolae Guță a plecat cu toți banii atunci când s-au despărțit.

Așadar, Sorina Manelista trăiește într-o casă fără condiții, care a fost cuprinsă de un incendiu de proporții în trecut. Tzancă Uraganu a dat cărțile pe față și i-a spus lui Nicolae Guță că ar trebui să se intereseze măcat de viața ei, din respect pentru anii pe care i-au trăit împreună.

Manelistul a devenit recent tată pentru a 12-a oară și nu a făcut niciun fel de declarație despre starea în care se află fosta lui soție.

Adauga un comentariu