Razboi în Ucraina

Ucraina se bazează pe România: Autoritățile ucrainene anunță o nouă strategie pentru exportarea recoltelor

Publicat: 02 iul. 2022
Ministerul Politicii Agrare și Alimentației din Ucraina lucrează în mod activ pentru a rezolva problema deblocării exportului de culturi cerealiere

Ministerul Politicii Agrare și Alimentației din Ucraina lucrează în mod activ pentru a rezolva problema deblocării exportului de culturi cerealiere. Mai mult de 20 de companii planifică deja sau au început construcția de transbordare în zonele pe unde trec noile rute logistice, a declarat ministrul politicii agrare și alimentației din Ucraina, Mykola Solski.

„Lucrăm în mod activ pentru a crește logistica prin frontierele vestice. În această lună ne așteptăm la aproximativ două milioane de tone de exporturi de cereale, care au trecut deja prin noile rute logistice: Polonia, România, Ungaria, Slovacia. Și există potențial pentru o creștere. Mai mult de 20 de companii plănuiesc sau au început să construiască transbordări în aceste zone”, a spus el.

Solski a precizat că ministerul negociază în prezent cu UE, iar la sfârșitul lunii iulie va avea loc o întâlnire separată cu o gamă largă de participanți la nivel ministerial – agricultură, țările de transport în cauză, pentru a crește infrastructura europeană, în special, pe vagoanele și camioanele lipsă.

Ministrul a adăugat că activitatea se concentrează, de asemenea, pe rezolvarea problemelor legate de depozitarea și exportul culturilor ucrainene.

„Fermierii care recoltează și vor recolta culturi mai aproape de linia frontului vor încerca să le ducă la depozite mai aproape de centrul și vestul țării. Prin urmare, mai ales în aceste locuri, va fi nevoie de o depozitare suplimentară. Întreprinderile au lucrat în mod activ la acest lucru pentru a aduce depozitarea mobilă unică în aceste teritorii”, a adăugat Solski.
Comentarii
  • Desigur, pentru ca Nazistul Khazar Poponel Zelensky a spus ca romanii din nordul Bucovinei si Hertza sunt cei care au invadat tara Satanei, Ucraina, si nu nazistul Khazar Stalin a furat teritorii de la Romania.

    Romania are Presedinte Tradator si Criminal, Guvern Tradator Criminal si Jefuitor, Parlament Penal si Criminal si un popor IDIOT.

Adauga un comentariu