Actualitate

Uleiul de cocos si bicarbonatul te scapa de riduri. Cum se prepara acest remediu

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Uleiul de cocos si bicarbonatul te scapa de riduri. Cum se prepara acest remediu
Uleiul de cocos şi bicarbonatul te scapă de riduri

Uleiul de cocos şi bicarbonatul te scapă de riduri. Dacă doriți să renunțați la cremele scumpe din comerț, vă propunem o alternativă sănătoasă.

Se știe că uleiul de cocos este un produs nemaipomenit pentru estomparea ridurilor şi curăţarea porilor. Mai mult, acesta poate preveni apariţia acneei şi a punctelor negre, pe care multe femei le consideră o problemă.

Iar când este combinat cu bicarbonatul, obţii un remediu puternic pe care îl poţi folosi împotriva problemelor de piele. Combate acneea, roşeaţa, cicatricile dar şi înlătură excesul de murdărie din porii pielii. De asemenea, acesta este un exfoliant foarte bun pentru că înlătură celulele moarte. Acordă-i o şansă acestui amestec şi îţi garantam că nu vei fi dezamăgită.

Uleiul de cocos şi bicarbonatul te scapă de riduri

1. Bicarbonatul. Pe lângă faptul că este folosit în bucătărie, acest ingredient este un agent de curăţare şi un bun odorizator. În plus, este o alternativă sănătoasă la detergenţii casnici. Bicarbonatul poate da rezultate bune şi în ceea ce priveşte albirea dinţilor. Nu în cele din urmă, echilibrează pH-ul pielii şi prevenind apariţia acneei.

2. Uleiul de cocos. Are bogate proprietăţi antibacteriene, de hidratare şi de vindecare a pielii. Acesta lucrează foarte bine împreună cu bicarbonatul, deoarece uleiul reduce din tăria bicarbonatului. În plus, orice tip de ulei de cocos este bun, dar cel mai de efect este cel presat la rece.

Cum se prepară acest remediu

În cele ce urmează vă prezentăm cum se prepară această soluţie de curăţare a pielii.

Ingrediente:
– 2 linguriţe de ulei extravirgin de cocos;
– 1 linguriţă de bicarbonat care să nu conţină urme de aluminiu.

Amestecă aceste două ingrediente într-un mic bol. Asigură-te că întotdeauna faci cât ai nevoie pentru un singur tratament. Poţi să îţi faci un alt amestec oricân12d vei avea din nou nevoie. Amestecă ingredientele până ce obţii o cremă densă şi aplică amestecul pe fată, masând uşor prin mişcări circulare.

Lasă-l să acţioneze şi apoi clăteşte cu apă călduţă. Şterge-ţi fața cu un şervet curat şi ai terminat. Nu mai trebuie să aplici nici măcar crema hidratantă, pentru ca uleiul de cocos îţi hidratează excelent pielea.

Uleiul de cocos şi bicarbonatul te scapă de riduri

După numai un tratament, vei observa cât de moale şi catifelată îţi este pielea. Curând toate problemele tale de piele vor dispărea, iar tu te vei simţi extraordinar. Cea mai bună parte este că nu mai trebuie să îţi cumperi creme scumpe. Ai nevoie doar de aceste două ingrediente pe care le poţi găsi cu uşurinţă. Acest remediu te va ajuta să ai o piele strălucitoare şi radiantă aşa cum ai dorit dintotdeauna.

Adauga un comentariu