Local

Ultima soluţie în oraş. Se poate ajunge la suspendarea totală a transportului public în municipiu

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ultima soluţie în oraş. Se poate ajunge la suspendarea totală a transportului public în municipiu

Municipalitatea ieşeană a luat în calcul în aceata perioada inclus suspendarea totală a transportului public pentru o perioadă de două săptămâni. Din cauza pandemiei de coronavirus, conducerea municipalităţii ieşene a pus pe tapet şi această chestiune, însă pentru moment nu a fost luată nici o decizie în acest sens.

Pentru moment circulaţia autobuzelor şi tramvaielor Companiei de Transport Public a fost restricţionată, acestea ieşind la strada doar câteva ore pe zi şi în anumite intervale. Mijloacele de trasnport în comun circula dimineaţa între orele 5.00 şi 8.00 , apoi între orele 15.30 şi 18.00, după care ies din nou la strada între orele 21.00 şi 22.45.

O parte din mijloacele de transport în comun, cum ar fi autibuzul pe ruta 5 circula între orele 13.00 şi 18.00 spre zona industraiala, iar rutele 28, 46 şi 47 sunt folosite între orele 18.00 şi 20.00 pentru cadrele medicale ce lucreaz ăla spitalele ieşene.

Cu toate acestea, pentru că riscul transmiterii virusului Covid-19 este destul de ridicat se analizează şi oportunitatea sistării transportului public pentru două săptămâni cel puţin.

Adauga un comentariu