Local

Ultima soluţie în oraş. Se poate ajunge la suspendarea totală a transportului public în municipiu

Publicat: 19 mart. 2020

Municipalitatea ieşeană a luat în calcul în aceata perioada inclus suspendarea totală a transportului public pentru o perioadă de două săptămâni. Din cauza pandemiei de coronavirus, conducerea municipalităţii ieşene a pus pe tapet şi această chestiune, însă pentru moment nu a fost luată nici o decizie în acest sens.

Pentru moment circulaţia autobuzelor şi tramvaielor Companiei de Transport Public a fost restricţionată, acestea ieşind la strada doar câteva ore pe zi şi în anumite intervale. Mijloacele de trasnport în comun circula dimineaţa între orele 5.00 şi 8.00 , apoi între orele 15.30 şi 18.00, după care ies din nou la strada între orele 21.00 şi 22.45.

O parte din mijloacele de transport în comun, cum ar fi autibuzul pe ruta 5 circula între orele 13.00 şi 18.00 spre zona industraiala, iar rutele 28, 46 şi 47 sunt folosite între orele 18.00 şi 20.00 pentru cadrele medicale ce lucreaz ăla spitalele ieşene.

Cu toate acestea, pentru că riscul transmiterii virusului Covid-19 este destul de ridicat se analizează şi oportunitatea sistării transportului public pentru două săptămâni cel puţin.

Comentarii
  • Kakatzii, combinatorii de pe la Botosani si Vaslui, care o sugeti pe aici prin Iasi si va tineti numai de prostii si porcarii, curvele la fel din zona Pallas, ar fi cazul sa va mai duceti acasa la voi. Mai lasati orasul asta sa respire! Chiar nu intelegeti ca sunteti o mizerie si sunteti toxici pt orasul asta?! Si aici nu ma refer la cei care muncesc, care fac studii, sau doamne fereste medici, profesori, alte profesii, etc. Ma refer strict la combinatori, prostituate, hoti, jmenari, etc, etc

Adauga un comentariu