Actualitate

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Gheorghe Moroşan, criminalul din Oneşti – UPDATE

Publicat: 05 mart. 2021
Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești
Joi dimineață, Gheorghe Moroșan a stat în fața judecătorilor prin videoconferință pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă, dar nu a dorit să facă nicio declarație

Adrian Popa, managerul Spitalului Judeţean Bacău, a transmis astăzi dimineață, 5 martie 2021, faptul că starea de sănătate a criminalului din Oneşti încă este mediocră.

Managerul SJU Bacău a precizat că Gheorghe Moroşan încă se afla intubat, în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, urmând că medicii să decidă dacă criminalul va fi detubat. În funcţie de parcursul stării de sănătate a acestuia se va decide dacă va fi supus unei intervievări a poliţiei.

„Ultima actualizare privind pacientul Gheorghe Moroşan. Medicul de gardă de azi dimineaţă îmi spunea că este în aceeaşi stare, intubat. Urmând ca în cursul prânzului dacă va fi detubat sau nu, urmând ca el să îşi reia funcţiile naturale ale organismului şi să vedem dacă poate fi intervievat.

În cursul amiezii vom avea această informaţie. În continuare starea lui este mediocră. Va mai rămâne o perioadă în ATI, însă, în funcţie de parcursul acestuia, medicii vor decide în următoarele zile”, a declarat managerul Spitalului Judeţean Bacău, Adrian Popa.

Criminalul de la Onești a fost detubat

Bărbatul acuzat că a ucis doi muncitori într-un apartament din Onești a fost detubat vineri de medicii de la Spitalul Județean din Bacău, care au anunțat procurorii că pot relua procedurile judiciare. Însă, Gheorghe Moroșan nu a dorit să ofere declarații.

„În cursul acestei după-amiezi, pacientul a fost detubat, iar medicii, după ce au analizat starea lui, au anunțat parchetul că se pot relua procedurile judiciare”, au transmis vineri reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Bacău.

Aceștia au anunțat că pacientul rămâne în continuare în monitorizare la secția ATI.

Bărbatul a fost transferat miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i s-a efectutat un computer tomograf la cap, torace şi abdomen, precum şi analize de sânge, pentru că starea de sănătate i s-a deteriorat.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a ajuns şi el la spital. El avea multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

Comentarii
Adauga un comentariu