Cancan ultimă oră

Ultimele detalii despre starea de sănătate a Natașei Raab! ,,Coana Chiva” a fost diagnosticată cu Parkinson: „Vorbește foarte greu”

Publicat: 17 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ultimele detalii despre starea de sănătate a Natașei Raab Coana Chiva a fost diagnosticată cu Parkinson Vorbește foarte greu
Natașa Raab sau ”Coana Chiva”, așa cum este cunoscută de publicul larg, a fost diagnosticată cu boala Parkinson, în urmă cu doi ani

În urmă cu doi ani, celebra ”Coana Chiva” a fost diagnosticată cu boala Parkinson, iar apropiații actriței nu au deloc vești bune privind starea ei de sănătate. Recent, Natașa Raab și-a sărbătorit ziua de naștere, iar prietena acesteia, care are grijă de ea, a oferit o serie de noi declarații despre ceea ce se întâmplă cu aceasta.

Așadar, prietena Natașei a spus că boala stagnează, iar nici măcar neurologii nu mai au speranța că problemele de sănătate ale actriței se vor diminua. Cu toate acestea, Viki, cea care are grijă de ”Coana Chiva”, încearcă să facă tot ce îi stă în putință pentru a o face fericită pe prietena sa, așa că recent a sărbătorit-o cu ocazia zilei de naștere.

„Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți.

Boala stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră. De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori decât să ajungi prin spitale”, a spus prietena actriței.

Natașa Raab nu a fost căutată de colegii de breaslă de ziua sa de naștere

Viki, prietena Natașei Raab a mai povestit, pentru aceeași sursă că, din nefericire, ”Coana Chiva” nu a fost contactată de niciunul dintre colegii de breaslă cu care a lucrat în trecut, însă cei care au sunat-o pentru a-i face urările de rigoare au fost doar câțiva prieteni.

„Dintre marii artiști nu a sunat-o mai nimeni, doar câțiva prieteni. Cei de vârsta dânsei poate că au și ei problemele lor, iar cei tineri nu o mai cunosc”, a adăugat prietena actriței.

Adauga un comentariu