Cancan

Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte de a intra în comă. Artistul părea că se simte foarte bine

Publicat: 30 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ultima apariţie a îndrăgitului artist, Mihai Constantinescu, nu părea să prevadă tragedia ce a urmat.

Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte de a intra în comă. Cu doar puţin timp înainte să sufere infarctul şi să intre în comă, acesta a apărut pe sticlă.

Mihai Constantinescu a fost invitat în cadrul emisiunii „Drag de România mea”, transmisă pe TVR2 şi prezentată de Fuego, fiind însoţit de Simona Secrier.

Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu

Cu puţin timp înainte să sufere infarctul şi să intre în comă, artistul a avut o apariţie la TV. Mihai Constantinescu a fost invitat în cadrul emisiunii „Drag de România mea”, transmisă pe TVR2 şi prezentată de Fuego, fiind însoţit de Simona Secrier. Artistul era voios, glumeţ şi părea să se simtă foarte bine.

Nimic nu prevestea tragedia care avea să urmeze. Artistul a fost găsit inconştient, în casă, de soţia sa. În spital, Mihai Constantinescu a mai suferit încă două stopuri cardiace, intrând în moarte cerebrală. Din nefericire, medicii s-au declarat, într-un final, neputincioşi. În vârstă de 73 de ani şi având antecedente medicale cardiace severe, Mihai Constantinescu rămâne în memoria tuturor celor care au iubit şi iubesc muzică uşoară că un mare artist şi sufletist, compozitor talentat şi personalitate incontestabilă. Înainte de suferi primul stop cardiac, cântăreţul Mihai Constantinescu şi-a anulat mai multe concerte, tot din cauza unor probleme de sănătate.

Adauga un comentariu