National

Uluitor! Un adolescent a devenit erou dând la schimb propria viaţă

Publicat: 07 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Uluitor Un adolescent a devenit erou dând la schimb propria viaţă
There were 39,818 knife crime offences in the 12 months ending September 2018. This is a two-thirds increase from the low-point in the year, Image: 421928156, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide. Contributor usage restriction: Personal use. Contributor media restriction: {EE0E2889-6F44-4C7B-97B0-7F1CECBA2B1D}., Model Release: yes, Credit line: police, policing and crime uk / Alamy / Alamy / Profimedia

Un tânăr în vârstă de 16 ani a fost pus sub arest după ce a ucis un alt tânăr, la Brașov. Băiatul de 16 ani încerca să tâlhăreasca o femeie, iar un alt adolescent a intervenit pentru a salva persoana.

Conform purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru minori și familie Brașov, Vlad Teodorescu, a menţionat faptul că un tânăr a fost reținut sub acuzația de omor, lovire și alte violențe.

„Un tânăr de 16 ani a fost reținut. Astăzi ( marți n.r.) Urmează să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Teodorescu.

„Adolescentul a avut un conflict cu o femeie pe care a vrut să o agreseze, în noaptea de duminică spre luni, în zona unei clădiri dezafectate din orașul Brașov. Alți doi tineri au intervenit, însă agresorul l-a zgâriat pe unul dintre ei în zona ochilor, iar pe celălalt l-a înjunghiat de mai multe ori în piept, acesta din urmă murind.”, a declarat un reprezentant judiciar.

La baza conflictului ar fi fost vorba despre un telefon mobil.

Adauga un comentariu