Prima pagină » Local » UMF Iași face angajări: Au fost scoase la concurs 15 posturi

UMF Iași face angajări: Au fost scoase la concurs 15 posturi

20 apr. 2022, 02:05,
Codruța Șoroagă, în Local

Ieșenii care își caută un nou loc de muncă au parte de o veste bună, deoarece UMF Iași face angajări. S-au scos la concurs 15 posturi, instituția de învățământ angajând de la laborant, administrator patrimoniu și administrator financiar, informatician, bioinginer și inginer până la zidar, lăcătuș, tâmplar și fochist. Persoanele interesate să ocupe unul din aceste posturi pot să-și depună dosarele de concurs până pe 29 aprilie 2022, la ora 14.00.

Petru postul de laborant, administrator patrimoniu și administrator financiar nu este necesară vechimea pe un post similar. În schimb, cei care doresc să ocupe postul de informatician, bioinginer și inginer trebuie să aibă minimum 3 ani vechime. Vechime de minimum 2 ani trebuie să aibă și cei care doresc să se angajeze pe postul de zidar, lăcătuș și tâmplar la UMF Iași. Pentru ocuparea postului de fochist nu este necesară vechimea.

o persoana care analizeaza niste date de pe un laptop

UMF Iași a scos la concurs și un post de informatician (data analyst) în cadrul Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic MAVIS

UMF Iași face angajări: Se caută laborant, bioinginer, informatician, dar și fochist și tâmplar

2 bioingineri in costume albe

UMF Iași a  scos la concurs un post de laborant, în cadrul disciplinei Biochimie, la Facultatea de Medicină

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași organizează, în această perioadă, un concurs de recrutare, pentru angajare pe perioadă nedeterminată, pe mai multe posturi de execuție.

Astfel, a fost scos la concurs un post de laborant, în cadrul disciplinei Biochimie, la Facultatea de Medicină. Universitatea angajează și un inginer, expert testare și validare, care să-și desfășoare activitatea în cadrul Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic MAVIS, precum și un bioinginer pentru același centru. În cadrul Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic MAVIS a fost scos la concurs și un post de informatician (data analyst). Ieșenii pot aplica și pentru singurul post de administrator financiar din cadrul Compartimentului achiziții publice. De asemenea, UMF Iași a scos la concurs și un post de inginer în cadrul Serviciului Administrare Patrimoniu Tehnic-Investiții, în compartimentul tehnic, dar și un post de administrator patrimoniu în cadrul Serviciului administrare patrimoniu tehnic, investiții. Totodată, UMF Iași angajează și 4 zidari, 1 lăcătuș, 1 tâmplar și 2 fochiști pentru Serviciu atelier întreținere.

Pentru ocuparea oricărui post din cadrul UMF Iași, doritorii trebuie să aibă cetățenie română sau cetățenia unui stat membru UE și trebuie să fie domiciliați în România. De asemenea, candidații trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit, trebuie să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, să aibă capacitate deplină de exercițiu și o stare de sănătate corespunzătoare postului. Totodată, persoanele care doresc să participe la concursul organizat de UMF Iași trebuie să îndeplinească condițiile referitoare la studii și la vechime, acolo unde este cazul, și trebuie să nu fi fost condamnate definitiv pentru săvârșirea de infracțiuni împotriva umanității.

o persoana cu tricou albastru care lucreaza la un zid de caramida

UMF Iași angajează și 4 zidari, 1 lăcătuș, 1 tâmplar și 2 fochiști pentru Serviciu atelier întreținere

Calendarul concursului de angajare organizat de UMF Iași

o imagine cu 2 maini care lucreaza ceva in tamplarie

Persoanele care doresc să se angajeze pe postul de zidar, lăcătuș, tâmplar sau fochist vor susține pe 9 mai 2022, la ora 9.00, proba practică, iar pe 13 mai 2022, proba interviului

Persoanele care doresc să participe la concursul de angajare trebuie să depună dosarele până pe 29 aprilie 2022, la ora 14.00. Cei care doresc să ocupe postul de laborant, inginer, informatician, bioinginer, administrator financiar și administrator patrimoniu vor susține pe 9 mai 2022, la ora 9:00,  proba scrisă a concursului, pe 10 mai, la 9.00, proba practică, iar pe 13 mai, ora 9.00, proba interviului. În schimb, cei care doresc să se angajeze pe postul de zidar, lăcătuș, tâmplar sau fochist vor susține pe 9 mai 2022, la ora 9.00, proba practică, iar pe 13 mai 2022, proba interviului.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină o cerere tip adresată conducătorului instituției publice care organizează concursul, o copie a actului de identitate sau a altui act care să demonstreze identitatea, copii după acte care să ateste nivelul studiilor, carnet de muncă sau adeverință care să ateste vechimea în muncă, cazier judiciar, adeverință medicală, eliberată de către medicul de familie, care să ateste starea medicală corespunzătoare a persoanei care participă la concurs și curriculum vitae.

Cei care doresc să afle mai multe informații despre posturile pentru care UMF Iași face angajări sau despre calendarul concursului au la dispoziție numerele de telefon 0232/301.661, 0232/301.867.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *