Bursa Barfelor

Un afacerist cunoscut n-avea bani să treacă strada! Noroc că l-a ajutat o familie cu de-ale gurii!

Publicat: 19 mart. 2021

La final de ediție, babetele cele hâtre vă prezintă una amuzantă rău de tăt despre un nene mare afacerist pren târg, pre numele său Geany Caschi. Astfel, babetele bârfitoare au aflat că, până să facă ceva lovele și să se aburce pe scara socială, Geany nu avea după ce bea apă, abia dacă avea în bozonar câțiva leuți ca să treacă strada! De altfel, gurile rele spun că nea’ Caschi ar fi fost întreținut în trecut de o familie de pocăiți. Cică marele afacerist ar fi primit pe atunci ajutoare, mâncare și chiar bănuți de buzunar, doar-doar să nu sucombeze de foame! Acu’, babetele bârfitoare nu știu dacă afaceristul s-a revanșat în vreun fel față de cei care i-au făcut un bine, dar cred că n-ar strica să nu uite de unde a pornit la drum!

Comentarii
  • oare cu ce drept va luati voi de oameni aiurea? in viata totul e ca un bumerang ..la toti o sa vi se intoarca ..faceti rau o sa primiti inzecit rau…mai ales copii vostri…doamne ajuta!

  • De ce se poate posta anonim, faceți logarea cu mail sau fb …da vouă va plac aia care comentează jignitor despre alții… va plac labagiii și panaramele din spatele tastaturii ,dacă ar trebui sa și dea numele real nu ați avea mici un comentariu la articole

Adauga un comentariu