Prima pagină » Local » Un agent de poliție a sesizat o faptă de dare de mită, la Call-center anticorupție
Un agent de poliție a sesizat o faptă de dare de mită, la Call-center anticorupție

Un agent de poliție a sesizat o faptă de dare de mită, la Call-center anticorupție

24 apr. 2024, 12:09, 2 ,
BZI.ro, în Local

În data de 24.04.2024, un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Secţia 10 Poliţie Rurală Ruginoasa, fiind în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, împreună cu un alt agentul de poliţie, a sesizat la Sistemul Call-center anticorupție 0800.806.806 al Direcției Generale Anticorupție, o faptă de dare de mită.

Acesta a semnalat faptul că, un cetăţean oprit în trafic le-a promis, iniţial, câte 100 de euro fiecăruia, pentru a nu i se aplica o sancţiune contravenţională la Legea 61/1991, întrucât a refuzat să se legitimeze. Ulterior, acesta le-a oferit efectiv suma de 100 de euro.

Agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta persoanei în cauză şi au dispus în continuare măsurile legale.

Situaţia de fapt a fost filmată cu body-worn camera din dotarea poliţistului denunţător, iar lucrătorii S.J.A. Iaşi pun în executare activităţile procedurale dispuse de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Precizăm faptul că același agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Secţia 10 Poliţie Rurală Ruginoasa a mai sesizat alte 3 fapte similare la Call-center anticorupție 0800.806.806, în ultima lună.

Comentarii
  • Stan de la rutiera Iasi

    Bine mai fomistule. Omul s a gandit ca nu ai bani pentru masa de Pasti si a vrut sa ti dea 100€. Tu dusmanos l ai denuntat. Daca iti punea in gusa 1.000€ taceai ca porcu in popusoi!!!!

  • Boul asta din piza scrie cu stsnga. Am intelesc cu dreapta fura…. Asa e cu astia de la Mamma Mia….Liviu Andrei, Stab, Sava, Albert etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *